Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Teljesen elhidegültem a páromtól. Van visszaút?
Figyelt kérdés
Kb egy hete tart már ez az állapot. Szinte nem is szólok hozzá és már az sem érdekel, ha nincs itthon vagy elmegy itthonról. Ő elég sokat jár csavarogni és én nagyon féltékeny voltam, de már ez is elmúlt. Anyósoméknál lakunk, nem is merem nekik elmondani ezt az egészet, nagyon szeretem őket. Párom is faggat, hogy mi van velem, de még én sem tudom. Mit tegyek?2015. jan. 10. 18:52
11/13 anonim válasza:
Ha van eszed,akkor elhagyod.Semmi értelme,amit csináltok.
12/13 anonim válasza:
Úristen, ez most komoly? Kérdező, ha a válaszolók eszelősek attól még neked eszednél kéne lenned, egy hete tart, hogy nem féltékenykedsz, hanem helyette fásultan leszarod, hogy mikor hová megy a párod az számodra már elhidegülés? Mi is a gondod, hogy nem történt minden úgy, ahogy te akartad és erre ráuntál? Tudod, ha ez történt akkor valóban jobb, ha szépen elhagyod, hanem ez a gondod, akkor mit csinálsz ügyet a semmiből? Hogy lehet a féltékenységi rohamok elmúlását összekapcsolni és egy kalap alatt említeni itt bárkinek is azt, hogy az egyenlő az elhidegüléssel? Eszem meg áll komolyan mondom.
13/13 anonim válasza:
Én értem miről beszélsz,mert ugyanebben a cipőben járok,persze a dolog sokkal összetettebb,most csak kiragadtál egy részletet,de én értem mert ugyanezt élem át.Hogy már nem érdeke...szeretem mint embert,ha itthon van itthon,ha nem,nem,ha foglalkozunk egymással akkor oké,ha éppen egyedül akar focit nézni akkor nézze.Úgy fogalmaznám,hogy nem hoz lázba már sok minden vele kapcsolatban.Csak annyi,hogy nálam már gyerek után,és sok-sok év után jött el ez a pont.Mit lehet tenni? Még én sem tudom...várom a megvilágosodást...mert úgy momentán most semmi konkrét probléma nincsen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!