Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Teljesen elhidegültem a páromtól. Van visszaút?
Hm, ezen azért jót nevettem, hogy csak mert nem féltékenykedsz az már mindjárt elhidegülést jelent?! :D
Szerintem ezzel válaszoltam is, semmi sincs, inkább örüljetek neki, hogy elmúltak a féltékenységi rohamaid.
Tudod néma gyereknek anyja sem érti a szavát.
Ha egy kapcsolatban nem tudtok kommunikálni és megbeszélni a dolgokat az már nagyon nem jó.
Végül is nem őrlődhetsz a végtelenségig egyszer lépni kell valamit, úgyhogy ne ússz a problémáiddal inkább beszélgess vele. Minél hamarabb. Egy jó beszélgetés sok, mindent feltárhat közelebb is hozhat vagy legalábbis megold néhány dolgot. Pl. rávetít arra, hogy érdemes-e megmenteni a kapcsolatot?
Sokszor az a baj, hogy a párok elkényelmesednek egymás mellett és már nem udvarolnak nem foglalkoznak egymással úgy, mint rég. Lakótársak lesznek mert nem dolgoznak a kapcsolatukon.
És még lehetne elemezgetni a végtelenségig de a legjobb az lenne ha beszélnél vele, hogy mi van, hogy jutottatok idáig, miért nem foglalkoztok többet egymással, stb....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!