Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elvált szülők akik a gyereket a másik szülő ellen nevelitek! Miért teszitek?
Én értem.Mi (vagyis a Párom) sem nagyon tudunk mit tenni...Vagyis tudnánk,de úgyis a gyerek inná meg a levét.
Az anyuka a betegségét használja,mindig azt mondja a gyereknek,hogy ha bármi történik,abba ő biztos belehal!Bármi alatt értendő,hogy az apja pl el akarná tőle venni vagy ilyesmi.(Jelzem,nincs az apukának ilyen szándéka,bár nyugodtabb lennék,ha mi nevelhetnénk a gyereket...)
Így inkább nyelünk,elég sok mindent elnéz a Párom.
Ha bíróságra menne,csak rosszat tenne vele,megutáltatná magát a gyerekkel :( legalábbis az anyuka tutira gondoskodna róla....
És akkor az a megoldás, hogy a végtelenségig tűrni??
Nálunk is ez volt, a türelemre és kivárásra alapoztunk.
Nem ment. Bekeményítettünk.
Rendőrt hívtunk, ügyvéddel válaszoltunk a fenyegetőzésre.
És láss csodát, 1,5 hónapja nyugalom van.
A gyerek 5 éves és imádja az apját!
Van egy határ, ami után szerintem már nem szabad tűrni.
Lehet, hogy nem leszek népszerű. Ha az apa ennyire szereti a lányát
1: igenis ha kell, akkor a Bíróság!
2: szerintem meg kellene próbálni anyukához közelebb kerülni! Tudom, tudom... De, ha ez az ára. Nem arra gondolok, hogy kibékülni... Mennyi idő telt el a válás óta? Biztos embere válogatja, de egyszer minden harag elszáll. Engem 8 hónapos terhesen hagyott ott az exem. Amíg nem tettem ezen túl magam,kb. 3 évig tartott, piszok indulatos voltam én is. Nekem nincs pasim, ő talált magának vkit. (egy másik miatt "lépett" le). Amióta belenyugodtam, másképp látom a dolgokat. Tényleg a gyerek érdekeit tudom nézni. De nálunk más a helyzet. Én engedném, ő nem akarja látogatni. Nem erőltetem. A gyereket nem nevelem az apja ellen, igaz ha felnő mindent elmesélek majd neki. De csak akkor, amikor erre majd már megérett. Ez a probléma az enyém, nem a gyerekemé. Valahogy csak megszületett ez a gyerek... Akkor azért apát is más színben látta még anyuka gondolom...
Kitartás! Az egyik kollégám évekig küzdött a gyerekért. Neki ez bevált: anyukával próbált jó viszonyt kialakítani, sokszor nagyot kellett nyelnie ugyan, de ez vitte őt közelebb a gyerekéhez, és SIKERÜLT! És igenis, a gyereknek joga van ahhoz, hogy az apja mennyit küzd érte...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!