Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elvált szülők akik a gyereket a másik szülő ellen nevelitek! Miért teszitek?
Én is egyet értek.Normális,intelligens felnőtt emberek ilyet nem tesznek!!
Mi is elváltunk,de mindig nagyon odafigyeltem és figyelek,hogy soha ne szapuljam az apát a gyerekem előtt,és még én beszéltem vele,hogy el kell fogadni apa új barátnőjét is.A gyereknek szüksége van édesapára és édesanyára is.Nekik is könnyebb feldolgozni úgy a szakadást,hogy nem lát plusz dolgokat.Nem szabad választásra kényszeríteni.Mi a volt férjemmel majdnem,hogy jó baráti viszonyba vagyunk.Igaz ehhez kellett az is,hogy mi úgy váltunk el,hogy nyitott kommunikációval.Tehát mindent lezártunk és megbeszéltünk.Tudtuk,hogy úgysem örökre szakadunk el a gyerek miatt.És a legszörnyűbb,hogy még az oviba engem néznek ufo-nak a normális viszony miatt.Hihetetlen....mindig várja az óvónő ,hogy mikor kezdem el szidni az exem:))) Várhatja::)))
Kérdező,ez nagyon elkeserítő:(((
Szánalmas az ilyen"anya˛, aki csak önző módon saját bánatával foglalkozik és ezért tönkreteszi a saját gyerekének a lelkét.((
Az ilyenek meg majd sírnak,hogy a gyereknek deviáns lett a viselkedése,de nem érti,hogy miért.
Kutyamajmok...........
Sajnos nagyon kevés az az anya,aki nem csak az apát hibáztatja,hanem elismeri,hogy egy házasság megromlásához kettő ember kell.(Hacsak nem alkoholista,vagy brutális a másik fél).A saját sérelmét "bosszulja" meg a gyerekkel.Én is ismerek olyan nőt,aki egy nappal a láthatás előtt vett a gyereknek egy rég kívánt játékot,ami egyszemélyes volt.Amikor a gyerek elakarta vinni az apjához is,nem engedte,hanem azt mondta,hogy ha nem kellene elmenned az apádhoz,akkor játszhatnál vele.
A másik anyuka pedig,amikor az apa újra nősült,lett egy picijük,azt mondta a gyerekének,hogy apád most már nem fog veled törődni,téged nem fog szeretni,mert ott a másik gyereke.
Mindkét anya egyetemet végzett,tehát nem buta nő.
Sajnos a közhangulat csak az apát hibáztatja, a bírók sem elég körültekintőek,és a gyerek érzelmeivel senki nem törődik.
Nagyon kevés az,aki kulturáltan válik el,és együtt nevelik a gyereket a válás után is,mint az előttem szóló.
Előző,jaj:(((
Tényleg nem értem.Pedig nekem nincs diplomám,csak érettségim:))
De nem értem..............
Most tényleg nem azért mondom,de mi még arra is odafigyelünk,hogy nevelésben egyet értsünk.Ki akarjuk azt kerülni,hogy a lányom zsarolgasson később minket.Tehát ha nagyon engedetlen és jön az apja akkor együtt tartunk neki fejmosást mint régen.Aztán játszanak:)) Így nem érzi azt,hogy anya boszorka,apa jó sem fordítva.
De................embere válogatja.
Csak azt nem értem,hogy az ilyen szülők akiket itt emlegettek,hogy tudnak tükörbe nézni......fúúúújjj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!