Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Élettársam csak akkor hajlandó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Élettársam csak akkor hajlandó kiköltözni a lakásomból (hiteles) ha kifizetem ez eddig fizetett törlesztőt?

Figyelt kérdés

Ő költözött hozzám,a hitel az én nevemen van,már ő előtte is megvolt. Az én számlámról vonják,jól keresek tudom fizetni.

Élettársam akivel 6 évet éltünk együtt,5 éve munkanélküli,nem dolgozik. A tb-jét is én fizetem. megromlott a kapcsolat,elegem lett belőle h én tartom el tőle,meg mondtam neki h menjen el.

Nem akar,mert csak az anyjához mehetne vidékre,és neki nincs pénze. Pénzt kér. Azt mondja h mivel együtt éltünk 6 évig,jár neki a befizetett hitel fele. Fizessem ki.

Én viszont úgy tudom,hogy élettársak esetében a jövedelmek arányában kell osztozni. Neki nem volt semmi.

Álljak elébe nyugodtan a pernek,ugyanis azzal fenyeget,és tegyem ki?

2014. dec. 19. 20:34
1 2 3 4 5
 31/41 Bence_ ***** válasza:
75%

Hiába lakom veled attól még nem alkotunk vagyonközösséget.

Cuccait szerint egyből postázd, ne tudjon vissza jönni érte.

Aztán az önkormányzatnál töröld az a lakcímét.

2014. dec. 20. 10:16
 32/41 Bence_ ***** válasza:
24%
Mi változott benned, hogy eljutottál a szakításig?
2014. dec. 20. 10:18
 33/41 anonim ***** válasza:
92%
Miért tartottál egy élősködőt 5 évig? Számomra ez érthetetlen. Van a képén bőr, jó vastag. De semmire nem megy a fenyegetőzésével, effelől nyugodt lehetsz. Tedd fel a vonatra, és gyorsan vidd is a postára a cuccait, hogy hamar odaérjen, még mielőtt eszébe jut visszamenni. Zárcsere után ha nem leszel otthon, szerintem kérd meg a szomszédaidat, hogy figyeljenek a lakásodra. Ha látnák ott, hívjanak fel, vagy esetleg ha be akar menni, hívják a rendőrséget. Ja, és ne felejtsd el kijelenteni a lakásodból, de gyorsan. Ehhez sem kell a belegyezése.
2014. dec. 20. 10:19
 34/41 anonim ***** válasza:

Semmit sem jelent hogy oda van bejelentve. Ma Magyarországon bárki bejelentkezhet bárhova, annyira nincs jól szabályozva. Elképesztő. Még csak nem is tudod hogy ki(k) van(nak) bejelentve a lakásodba, mert a hivatal sem köteles értesíteni, ha valaki bejelentkezik oda.

Ez nem jelent semmit, főleg nem azt hogy ő fizetett bármit is a törlesztőbe. Simán kényszer kijelentheted. Én biztos gyorsan kitenném, még karácsony előtt. Lehetőleg, még mielőtt a nagyszájú maga cserél zárat, és szépen kizár téged.

2014. dec. 20. 12:43
 35/41 anonim ***** válasza:
92%

"Mi változott benned, hogy eljutottál a szakításig?"

EZ nem jó kérdés. Inkább miért volt 5 évig egy ingyenélővel?

2014. dec. 20. 13:21
 36/41 anonim ***** válasza:
39%
Kérj meg egy havert, h költözzön be hozzád kicsit, te meg maradj a szüleidnél:) Ha valahogy be is megy rendőrséggel, akkor majd a haver gondoskodik róla,h ne maradjon ott sokáig.
2014. dec. 20. 13:55
 37/41 Költőnő? ***** válasza:
albérletbe is be tudsz jelentkezni tartózkodásira ha a főbérkő hozzájárul, szóval az nem cucc. Ha nem élettársi a jogviszony és semmi nincs a nevén: nem neki áll a zászló, akármivel próbálkozik is.
2014. dec. 20. 22:11
 38/41 anonim ***** válasza:
61%

Szóval van állandó lakcíme nálad csak ideiglenesen van. Innentől kezdve van hová mennie nem az utcára rakod tehát kirakhatod. Ahogy itt írta valaki a kilakoltatáshoz ennek semmi köze.

Az tény, hogy senkit nem lehet kirakni az utcára legyen az élettárs, albérlő ha nincs megfelelő hely, ahová mehet de ha van állandó lakcíme, és tud menni anyukához akkor neked ebből nem lesz problémád.

A szomszédok meg tanúsítsanak, amit akarnak fogja már fel végre vagy mondd el neki érthetőbben, hogy 5 évig nem volt bejelentett állása magyarázza el, miből fizette a tb-jét, és neked a hitelt!!!!

Vagy feketemunka vagy te tartottad el, harmadik verzió nincs, úgyhogy ha sokat ugrál még a NAV-nál fog magyarázkodni!

Ha meg ott lakik valahol akkor evidens, hogy beszáll a költségekbe. Szép lenne ha lelépek a páromtól és visszakérem a rezsibe dobott pénzt, holott én is használtam mindent.

A hitelt meg te fizetted a bank bármikor igazol. Ha nem tudja hitelt érdemlően bizonyítani papírral, szerződéssel stb., hogy ő bármit is fizetett pluszba akkor mehet a sóhivatalba ennyi erővel azt is mondhatja, hogy milliókat adott kölcsön...bizonyíték!!!! Anélkül nem állnak vele szóba sehol. Ezt tessék vele megértetni ne hagyd már magad így beparáztatni.

Rakd csak ki szépen, zárcsere és pattogjon, ahogy akar.

Jelentsd ki tulajként megteheted ha pattog az ajtó előtt akkor hívd ki rá a zsarukat felmutatod a tulajdoni lapod, és közlöd velük, hogy kiraktad mert élősködő, az anyjához el tud menni oda van bejelentve az állandó tartózkodásija tehát nem az utcára küldöd.

Légy te is legalább olyan vastagbőrű, mint ő.

Hidd el semmi sem szól mellette csak a szája nagy mert pofátlan. Az ilyenek megérzik ha valaki gyenge és fél ezt használják ki.

A cuccait szedd össze, berakhatod egy pályaudvari csomagmegőrzőbe, ha visszajön - a lakásba be ne engedd - a lábtörlő alatt megtalálja a csomagmegőrző kulcsot aztán tipli. Ugráljon otthon anyukának!

Ha végeztél inkább hívd fel mikor visszajön, hogy retúr jegyet vegyen mert hozzád már nem mehet. Szerintem hívj valakit, aki ott van veled barátnő, haver stb. vagy ne is nyiss neki ajtót, mintha otthon sem lennél.

Aztán pereskedjen hitelbe.

Remélem sikerül hamar megoldanod sok szerencsét. Apropó ő barát vagy barátnő?

2014. dec. 21. 15:58
 39/41 anonim ***** válasza:
72%
35: 5 évig simán együtt volt egy ingyenélővel. Tehát most valami megváltozott. :)
2014. dec. 21. 19:53
 40/41 anonim ***** válasza:
79%

"Az tény, hogy senkit nem lehet kirakni az utcára legyen az élettárs, albérlő"

Tényleg?... Mert hajléktalanokká leginkább az elvált emberek szoktak válni - pont azért, mert nincs hová menniük.

A végrehajtók sem nézik, mi lesz a kilakoltatottakkal, ezért vannak tízezrek az utcán.

2014. dec. 21. 19:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!