Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mekkora eselyem van hogy nalam az apanal helyezzek el a fiam?
Valni fogunk a fiam 4.5eves. Csak az en tulajdonom a lakas ahol elunk, tehat a felesegemnek kell koltozni alberletbe. Akivel osszekoltozne szinten valik, es vele el a 14eves fia, akinek az anyja allandoan zaklatja oket.
En nem akarom hogy ilyen korulmenyek kozott eljen a fiam, nalam nyugodt elete lenne. nem kellene idegen felnothoz es egy 14eves fiuhoz alkalmazkodnia, sot a zalkalatasokat elviselnie. Az anyagiak nalam rendben vannak, csak munkahelyet kellene valtanom mert jelenleg kiszamithatatlan a munkaidom. Ha 8-16-ig talalok allast ez is megoldodna. A felesegemnek alacsony a jovedelme plusz az alberlet, szoval nagyon keves szerintem a normalis elethez. Mekkora az eselyem?
Én nő vagyok,nem vagyok elvált,de igen is támogatnám,hogy vegyék figyelembe,miért bomlott fel a házasság.Igaza van a kérdezőnek.Egyrészt a megcsalás nem megoldás semmire,ráadásul legyen az férfi vagy nő,pont nem lehet jó szülő SEM,ha félredug.Mert a családot bomlasztja.Abból mi a jó a gyereknek? Ugyan úgy köze van hozzá.
Kérdező,ismerősöm járt úgy,hogy apuka félrekefélt,a bírónő rákérdezett,el kellett mesélnie hogy volt mint volt.Anyuka 20 ezerrel több gyerektartás szeretett volna,apuka 20 ezerrel kevesebbet.Nem tudtak megegyezni.A bíró végül 40.000-el többet állapított meg mint amit apuka adni akart.Szerinted véletlen volt? Biztos nem.Igen is figyelembe veszik az okokat,csak te légy tényszerű,ne háborogj,ne a bosszú beszéljen veled,csak higgadtan.
Én átéltem ezt.Nehéz és hosszadalmas lesz,de van esélyed.
39f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!