Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mekkora eselyem van hogy nalam az apanal helyezzek el a fiam?
Valni fogunk a fiam 4.5eves. Csak az en tulajdonom a lakas ahol elunk, tehat a felesegemnek kell koltozni alberletbe. Akivel osszekoltozne szinten valik, es vele el a 14eves fia, akinek az anyja allandoan zaklatja oket.
En nem akarom hogy ilyen korulmenyek kozott eljen a fiam, nalam nyugodt elete lenne. nem kellene idegen felnothoz es egy 14eves fiuhoz alkalmazkodnia, sot a zalkalatasokat elviselnie. Az anyagiak nalam rendben vannak, csak munkahelyet kellene valtanom mert jelenleg kiszamithatatlan a munkaidom. Ha 8-16-ig talalok allast ez is megoldodna. A felesegemnek alacsony a jovedelme plusz az alberlet, szoval nagyon keves szerintem a normalis elethez. Mekkora az eselyem?
A bíróságnak kevés az, hogy maaaajd találsz egy 8-16 munkahelyet. MOST találj egyet, hogy mire tárgyalás lesz, már mondhasd, hogy a gyerek érdekében munkahelyet is váltottál.
Akkor jobbak az esélyeid. A bírók már nem olyan elvakultan anyapártiak.
Ha teheted fogadj egy nagyon komoly családjogi ügyvédet.
Sokba fog kerülni,de menni fog..
Ugyanolyan esélyed van, mint az anyának, csak azt nézik, hol jobb a gyereknek - minden szempontot mérlegelve.
New Yorki Gyermekjogi Egyezmény, ratifikáltuk. Olvasgasd.
Tudom, hogy a megcsalas nem befolyasolja, csak a korulmenyek. Elfogult vagyok, tehat szerintem apas, ezt ala is tudom tamasztani par dologgal.
Ha beteg volt mindig en voltam otthon vele, en viszem-hozom az bolcsibe,oviba 80%-ban, miota megszuletett szinte csak en furdettem este mikor otthon voltam, mondtam meset este neki. De az anyja is jo anya, csak ezek a dolgok igy alakultak, en szivesen csinaltam, o meg hagyta, sot.
Ha anyuka ahelyett, hogy a gyerekkel lenne, a szeretőjével volt, és ezt tudod bizonyítani, pl tanúkkal, mama, papa, óvónéni, szomszéd, barát, akkor jó esélyed van.
Nálunk szinte ez volt, csak apuka lépett félre, így nálam vannak a gyerekek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!