Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mit tegyek, tényleg vannak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, tényleg vannak ilyen makacs emberek?!

Figyelt kérdés

Válófélben vagyok,már évek óta nem élünk együtt a feleségemmel,nekem van új kapcsolatom.

Feleségem nem hajlandó semmilyen kompromisszumra,így viszont ahogy megy az idő mind ketten nagyon sokat fogunk veszteni(milliókat),az ügyvédek meg nyerni.

Miért nem hajlandó legalább a gyerekek miatt is félretenni a bosszúját?!

Azért haragszik mert az életben nem fogadta el és nem is fogja elfogadni hogy a házasságunk már rég nem működik(ne)!

Nem lehet vele megbeszélni semmit,mint egy makacs kisgyerek csak a magáét hajtja...több ismerősöm szerint már nem beszámítható!

Mit tegyek?!

2010. jan. 31. 11:49
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
7%

Te főzted....

Egyébként tök mindegy akar -e,vagy nem.A bíróság elválaszt,eloszt.

Az ismerőseid mind pszichológusok?Jó neked.

Most egyébként mi a kérdés?Idejöttél panaszkodni,ok.Megtudtuk ,hogy a feleséged szerinted nem beszámítható.

Nos ebben az esetben egy dolgot tehetsz,visszamész hozzá,mert csak nem hagyod a gyerekeidet egyedül egy nővel,aki nem normális.

2010. jan. 31. 12:09
 2/11 anonim ***** válasza:
9%
Én szinte biztos vagyok benne, hogy nem volt tisztességes a kapcsolatotok régen sem... Így van... Te IS főzted... Gondolkozz.
2010. jan. 31. 12:14
 3/11 A kérdező kommentje:

Mit tegyek?

Ez volt a kérdésem,kedves válaszoló.

Ha esetleg valaki volt hasonló helyzetben,akkor leírhatná a tapasztalatait.

Vissza nem megyek hozzá hisz nem viccből nem élünk már együtt jó ideje!

2010. jan. 31. 12:14
 4/11 A kérdező kommentje:

Megkérek szépen mindenkit hogy ne ítélkezzen a helyzet teljes ismerete nélkül,ha valaki tud adjon tanácsot mit tegyek hogy jobb belátásra bírjam és mindketten folytathassuk az életet nyugalomban.

Ha nem tud tanácsot adni valaki akkor NE ÍRJON!!!

A kérdésre szeretnék választ.

Köszönöm

2010. jan. 31. 12:16
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Hát nem irigylem a helyzeted, próbálj meg vele egy találkozót megbeszélni ahol csak ketten vagytok, és ott próbálj rá hatni hogy legalább a gyerekeitekre legyen belátással és ahogy írtad,mondd el neki aztis hogy így magával is kiszúr hiszen ő is fizeti a saját ügyvédjét...

Sok sikert!

2010. jan. 31. 12:25
 6/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ!

Sajnos nem akar megbeszélni semmit,pedig sokszor próbáltam.

Páran a családból is elmagyarazták neki hogy nem lesz ennek jó vége,de hajthatatlan.

Természetesen én sem vagyok tökéletes,ahogy egyikünk sem és követünk el hibákat de szánt szándékkal nem hiszem hogy emberek életét kellenne tönkretenni...!

2010. jan. 31. 12:28
 7/11 anonim ***** válasza:

Még mindig nem értem,mit akarsz vele?

A bíróság elválaszt benneteket,megosztja a vagyont,rendelkezik a gyermekek elhelyezéséről,láthatásáról a gyermektartásról.

Egyebet mit akarsz tőle?

Mi az hogy válófélben vagytok?Beadtad már egyáltalán a bíróságra?

2010. jan. 31. 12:33
 8/11 A kérdező kommentje:

Mire elválaszt a bíróság addigra elveszítjük a közös ingatlanokat,ha megegyeznénk még meglehetne "menteni".

Ehhez kellenne néhány ötlet mivel lehetne rábírni hogy legalább beszéljen velem...!

Már megy a válóper,8 hónapja,vagyonmegosztás még szóba sem került a tárgyaláson...!

2010. jan. 31. 12:37
 9/11 A kérdező kommentje:
Gyerekek már felnőttek,de nekik sem jönne rosszul kezdésnek egy kis tőke.
2010. jan. 31. 12:38
 10/11 anonim ***** válasza:

Ne szórakozz,felnőtt gyerekek mellett nem 8 hónapig tart a válóper.

A vagyonmegosztást meg külön kell kérni.

A gyerekek max.akkor látnak belőle valamit,ha adsz majd a te részedből a vagyonhoz semmi közük,míg éltek.

Egyébként tök egyszerű:Vagyon feleződik,kivéve ha valami különvagyon,gyerekelhelyezés,gyerektartás nincs,cserélj ügyvédet,ne a nejeddel akkarj beszélgetni,pláne ha nincs értelme.

jogiforum.hu itt találsz ügyvédet is.

2010. jan. 31. 12:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!