Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti ezért elhagynátok a párotokat?
Van egy 2 éves kislányunk. A páromnak abból áll egy nap, hogy elmegy dolgozni, hazajön,eszik, játszik a lányunkkal 1 órát és lefekszik aludni, mert ő fáradt. Mindig én vagyok a gyerekkel. Én etetem, fürdetem, öltöztetem, játszok vele stb. Engem zavar hogy nem csinálunk soha semmit, mert ő mindig fáradt. Szeretném ha többet foglalkozna velünk. Nem igy képzeltem el a családi életünket.
Ettől eltekintve nincs gond vele. Rendes, dolgos ember. Nem iszik, nem dohányzik, nem jár kocsmába.
De nekem annyira hiányzik, hogy többet törődjön velünk.
A gyerek előtt teljesen más volt. Minden héten elmentünk valahova.
Bulizni a barátokkal, étterembe, wellnes hétvégék, kirándulás a hegyekbe stb.
Ezért? pff..nem hagynám el. Én amúgy sem igénylem igazán a csavargást. Nálunk is hasonlóan zajlik a dolog, mínusz gyerek, és fáradtság ellenére is törődünk egymással. Plusz ha 2-3 havonta van program, arra elmegyünk, vagy kettesben vagy barátokkal. Se többet pihenünk itthon.
Azért kíváncsi lennék milyen munkában fárad el annyira, hogy nem törődik veled. Mert ha egy irodában döglik 8 órát, akkor a fáradtság csak kifogás. Van aki 12 óra fizikai munka után sem hanyagolja el a házastársát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!