Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti ezért elhagynátok a párotokat?
Van egy 2 éves kislányunk. A páromnak abból áll egy nap, hogy elmegy dolgozni, hazajön,eszik, játszik a lányunkkal 1 órát és lefekszik aludni, mert ő fáradt. Mindig én vagyok a gyerekkel. Én etetem, fürdetem, öltöztetem, játszok vele stb. Engem zavar hogy nem csinálunk soha semmit, mert ő mindig fáradt. Szeretném ha többet foglalkozna velünk. Nem igy képzeltem el a családi életünket.
Ettől eltekintve nincs gond vele. Rendes, dolgos ember. Nem iszik, nem dohányzik, nem jár kocsmába.
De nekem annyira hiányzik, hogy többet törődjön velünk.
Még GYED-en vagyok,de igy is szép összeget kapok,havi 120 ezret. A gyerek Januárban megy bölcsibe, én pedig vissza dolgozni. Már le van
papírozva. Akkor még több lesz a bevételünk.
Szóval a pénztelenségtől nem kell félnie!
Egyszerűen neki nincs igénye másra csak az alvásra! És ez a szomorú! :-(
Esetleg vitaminhiány, orvosi kivizsgálás, azért az nem normális, ha az ember egész nap aludna.
Vagy mondjuk szerveznél egy hosszú hétvégét valahol, foglalnál mozijegyet akkor mit reagálna? Ha kész tények elé van állítva akkor se menne sehova?
Az is lehet, hogy csak kimerült szellemileg/lelkileg, azért alszik ennyit. Mert ha 7-8 körül elmegy aludni, és reggel 6-7-ig alszik minden nap, az tényleg több, mint nem normális alvásigény, és valóban utalhat vitaminhiányra, vashiányra is. De lelki gondokra is.
Lehet, hogy csak befásult. Mennyit törődsz vele mostanában? Érezteted vele, hogy szereted, hogy férfiként is fontos neked, és nem csak a gyerek létezik az életetekben? Beszélsz vele másról is, mint a gyerek? Mert ha nem, az a férfiaknál egy elég gyakori ok a hasonló viselkedésre. Befordulnak, mert magányosnak, jelentéktelennek érzik magukat a gyerek születése után, ha a feleség minden energiája, figyelme rá megy el.
Tudom,hogy másnak sokkal nagyobb problémái vannak a férjével,és én csak hallgassak,de nekem ez is nagyon rossz.
Én figyelek rá,nem csak a gyerekkel törődök.Kedvencét főzöm,kényeztetem,minden nap elmondom neki,hogy szeretem és fontos nekem,bújok hozzá,felvetem neki,hogy menjünk el valahova kettesben,de ő mindig azt mondja nincs kedve,fáradt stb..
Természetesen nem azon múlik,hogy valaki jó ember e hogy dohányzik vagy sem!De nekem a párválasztáskor fontos volt,hogy olyan személy legyen a társam,aki hasonló,mint én.Vagyis nem iszik,nem dohányzik.
Hát itt tipikusan az a probléma áll fenn, hogy az otthoni semmittevésben jól eluntad magad...
Majd visszamész dolgozni, és nem lesz időd hülyeségeken agyalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!