Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első karácsony válás után: együtt a gyerekek miatt, vagy külön?
Páromnak nyáron mondták ki a válását. Beszélgettünk a karácsonyról, azt mondta, szenteste átmegy pár óra a gyerekeihez.
Szerintetek ez normális?
32 - essel egyetértek. Én is pontosan így voltam gyerekként, pedig jó lett volna ha a szüleimmel együtt tölthetek legalább pár órát. Mert úgy csaj/faszi ide vagy oda, nekem ők a szüleim és ameddig élek, azok is maradnak.
Amúgy nem értelek, napokig veletek lesznek??? Akkor mire fel ez a hiszti? Mert ez már hiszti, ne haragudj.
Jól írta valaki,hogy a Karácsony nem egy estéből áll. Viszont a gyereknek még tényleg fontos a Szenteste. Mi felnőttek könnyedebben kell,hogy felfogjuk, egy ilyen helyzetben.
Ha nem megoldható, hogy te is menj, akkor majd ünnepeltek kettesben, ha hazaért a párod. A gyerekeket gondolom 9-10 körül úgyis leteszik aludni. Ti meg még meg tudtok inni akkor is egy üveg pezsgőt! :)
Bizony, a gyerek számára iszonyat rémálom a Karácsony. Olyan ez, mintha a kisgyereked egy nap bejelentené, hogy ő most elköltözik valahová, de lehet majd jön egy új gyerek, aki ott fog lakni veled és majd nagyon szeret.
A természetes és öröknek hitt család felbomlik és semmi sem lesz a régi. Az, hogy apa és Zoli (az új pasi) egyránt ott van, anyu Zoli kezét fogja...ez az egész szerintem borzalmas kavarodást képes okozni egy gyerekben. Nem érti, hogy ki, miért van mással, miért nem szeretik egymást már a szülei.
Szerintem legyenek Szenteste az anyukával és új pasival, 25-én meg veletek, aztán jövőre cseréltek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!