Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Első karácsony válás után:...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első karácsony válás után: együtt a gyerekek miatt, vagy külön?

Figyelt kérdés

Páromnak nyáron mondták ki a válását. Beszélgettünk a karácsonyról, azt mondta, szenteste átmegy pár óra a gyerekeihez.

Szerintetek ez normális?

2014. nov. 28. 12:42
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
50%
A gyerekek ismernek már téged? A volt feleséggel milyen a kapcsolatod? Ha a válasz az, hogy jó a kapcsolatod, és a gyerekek már ismernek, tehát nem múlt héten találkoztak veled először, akkor én felvetném azt is, hogy együtt menjetek át a pároddal a gyerekekhez. Aki leszólja a kérdezőt, hogy szokjon hozzá, azért belegondolhatna, hogy igen is fájó lehet neki, hogy készül otthon, de apuka eljátsza a kis családot a régi feleségével, ő pedig egyedül gubbaszt otthon és nézi a karácsonyfát. Természetesen ez így van rendjén, de emberek vagyunk, érzésekkel. Ha nem ismered a gyerekeket és az exet sem, akkor idén hagynám, oldják meg úgy az ünnepeket ahogyan gondolják, de jövőre valószínűleg másik megoldást keresnék erre. Miért ne lehetne mindenki együtt, az apuka új élettársát/párját is beleértve? Rendben, hogy vannak gyerekei, de tulajdonképpen a kérdező személyében másik "új" családja is. Ha anyukának is lesz párja akkor őt elküldik arra az estére valahova?
2014. nov. 28. 12:59
 12/39 anonim ***** válasza:
71%

Ezek szerint tavaly Karácsonykor még otthon volt és ti pár hónapja vagytok együtt?

Szerintem érthető ,hogy hazamegy pár órára. Főleg ha téged még be se mutatott a gyerekeknek (pár hónapos kapcsolatot nem szoktak).

Együtt laktok már egyáltalán?

Nehogy már szegény gyerekekre legyél féltékeny:( Amikor összejöttél a pároddal gondolom nem titkolta őket és már akkor kiderülhetett, hogy lesznek helyzetek, amikor "osztoznod" kell rajta, mint ez. Nem értem minek kezdtél gyerekes emberrel, ha pár óra is gond.

2014. nov. 28. 12:59
 13/39 anonim ***** válasza:
17%
Szerintem se normális hogy szinte az egész estét ott tölti, a gyerekek meg nem értik utána miér megy el. És tényleg érdekelne ha lesz majd saját közös baba akkor mit fog csinálni? Egyetértek egy előttem szólóval, egy válás az változás és erre az eseményre is ki kellene találni hogy lehetne úgy változtatni, hogy nem két szék közt a pad alá esik benne mindenki. Mert új párnak nyilván nem jó, gyerekek nem értik miért megy, ő meg mit fog ha lesz az új pártól saját gyerek?!
2014. nov. 28. 13:00
 14/39 A kérdező kommentje:

Tavaly külföldön voltunk karácsonykor kettesben. A bátyámat látogattuk meg, aki ott dolgozik.

Már együtt élünk, csak a válást mondták ki idén.

2014. nov. 28. 13:03
 15/39 anonim ***** válasza:
72%
Menjenek át apához délelőtt a gyerekek és karizzanak ott, utána du hazamennek és anyával ünnepelnek tovább, így egész nap karácsonyozhatnak szenteste, az új pár se kell hogy egyedül ünnepeljen (ezt nem is értem hogy gondolta apuka) és a gyerekek se sérülnek, apából és anyából is kapnak, és ha lesz új pártól baba apunak, nem kell szétszakadni.
2014. nov. 28. 13:03
 16/39 anonim ***** válasza:
80%
Szenteste után még 2 napból áll a karácsony. Nem ezen az egy délutánon kéne rágódni.
2014. nov. 28. 13:06
 17/39 anonim ***** válasza:
87%
Tehát a tavalyi karácsonyt veled töltötte, akkor az ideit töltheti a gyerekeivel.
2014. nov. 28. 13:08
 18/39 anonim ***** válasza:
85%
Nem kell minden karácsonynak egyformának lennie. Tavaly nem találkozott a családjával, most nyugodtan eltölthet egy kis időt gyerekeivel. Egy kis rendszert viszont nem ártana belevinni a dologba, pl. az a pár óra tényleg csak annyi legyen, és ne este. A jövőben lehet nekik is lesz nevelőapjuk, és a párodnak is lehet tőled gyereke, az estét szerintem mindenki töltse az otthonában az aktuális családjával.
2014. nov. 28. 13:14
 19/39 anonim ***** válasza:
80%
Persze hogy normális. Én is a gyerekeimmel tölteném azt a napot. Ráadásul nem is egész napra - estére megy, tehát nem is értelek. A Karácsony egyébként is több napból áll. A gyerekek az elsők egy szülőnek. :)
2014. nov. 28. 13:15
 20/39 anonim ***** válasza:
Mekkora gyerekek? Mert papírforma szerint ez az első, de ténylegesen nem ez az első külön töltött karácsony.
2014. nov. 28. 13:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!