Kinek milyen karácsonyfája szokott lenni?
Mindenféle. Kétféle égősorunk is van, mindkettő színes. Vannak vegyes díszeink is, meg vannak egyszínűek is (6-os csomagban) de mindet fel szoktuk rakni. Sőt a férjem gyerekkori díszei is fent vannak (amit ők ügyetlenkedtek a suliban valamelyik órán :)
A szaloncukrok szoktak egyszínű csomagban lenni, ezüstben.
Ja és a melyik tetszik jobban egy ekkora kis gyereknek:
Mindegy, csak csillogjon :)
Nekünk csak színes égősorunk van, abból 2féle. (Az egyik hagyományos, a másikat lehet állítgatni, hogy villogjon, világítson, két színt mutasson stb. -Azt utóbbit használjunk)
Hogy milyen fa van, az általában "kedvtől függ" van amikor színes -kék,ezüst,arany,piros-(kedvencem)meg egy két eltérő színű, de van amikor csak arany-piros(2.kedvenc), volt már ezüst-kék is. Szerintem a színes, vagy az arany-piros kombináció hangulatosabb :)
Mi szaloncukrot már régóta nem teszünk a fára.
Szerintem a kisfiadnak mindkettő tetszene, hiszen világítani, csillogni fog... érdekes lesz számára!:)
Gyerekkoromban - és anyáméknál máig - színes, tarka-barka, roskadásig díszített fa állt mindig. Több izzósor is volt, egy hagyományos (nagy gyertyás, 16 égős), és egy "százas" mikroizzós, mindkettő színes.
Saját fámat ugyanakkor kevésbé szoktam tarkára díszíteni, piros-fehér-ezüst dominál, de arany díszek is vannak. Izzósorból van egy narancsba hajló LED (ez egyszínű), és egy hagyományos, ami viszont többszínű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!