Karácsony mániások, mi szokott lenni az ünnepi menü nálatok?
Húsleves gazdagon, töltött káposzta, másnap rántott karaj krumplipürével, ubisali, meggybefőtt (ki mit kér), és rengeteg süti: mézeskalács, diós és mákos bejgli, linzer, isler, mézes süti, zserbó, kucsma, és sós pogácsa.
Ilyenkor mindannyiunk hízik vagy 10 kilót..:D
Neem, egyébként mindenből eszünk, de csak keveset, mondjuk így is majd szétdurranunk.:D
Kedves első,igen én bevallom az vagyok :)
Kedves második,köszönöm a válaszod :)
Én is imádtam a karácsonyt,régen :(
Nem a kaja miatt szerettem.
Én is imádom a karácsonyt, de szörnyű, hogy már júliusban minden ezekkel a kérdésekkel van tele... Ennyire nincs életetek, vagy mi?
Amúgy húsleves/májgombóc leves, tört krumpli, zöldségköret, különféle főtt/sült- és rántott húsok, meg édességek.
Szüleim családomban délben lencseleves, mákosguba. Vacsorára lencseleves, rántott halrudacskák (csak mert karácsonykor halat kell enni, egyébként mindenki utálja :D ) burgonyasaláta, mézes ostya.
Mostani családomban (férj+ gyerek+ én) vacsora húsleves, rántott csirke, köret változó, sütik.
Kedves5os! Van életem :) jövő7en megyunk nyaralni is :)
Nem véletlenül kezdődik úgy a kérdésem,ahogy kezdődik...olvasd el...
A karácsonyi menű este 5-kor van nálunk:
Elsőként halászlé
aztán egy baby pulykát sütünk egészben ez van krumplipürével ,de van rántotthal is majonézes krumplisalátával
a végén a hagyományos sütik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!