zölfűszeres lazac krémsajtos krumpliladikkal,desszert meg vaniliás torta lesz.
Szülőknél halászlé lesz,kacsa áfonyával,kocsonya,káposzta,beijgli,kakaós csiga házi.
pörkölt tarhonyával, lángos makaróni, meg egy csomó sütemény.ja lesz kocsonya meg sima húsleves is.
nembaj ha nem annyira karácsonyi nekem megfelel.kivéve a kocsonya azt legszívesebben kidobnám az ablakon.
Hústorta (csirkemell-bacon-füstölt sajt fűszerekkel tortaformára sütve) lesz,és mindenféle süti.
(csak 24-re főzök,többi nap családlátogatás és felpakolnak kajával,felesleges főznöm többet)
Hú, nálunk nagyon sok minden lesz, 28an leszünk. Alapból is sokan voltunk idáig is, de születettek nyáron ikerbabák, na meg az új barátom is velünk lesz :)
Levesek: halászlé, májgombócleves
Főétel: Rántott hús, rántott sajt, rántott gomba, agyvelő, máj, kocsonya, sült hekk, gesztenyével töltött csirke, narancsos kacsa, hagymás sült oldalas, tejszínes zöldséges tészta (van két vegetáriánus rokon is)
Köret: burgonyakrokett, rizs, tört krumpli, sült krumpli, krumplisaláta
Egyéb: csalamádé, savanyúság, tartármártás, házi torma és ketchup, majonézes kukorica, itthon sütött kenyér
Desszert: bejgli, meggyes mákosguba, mézeskalács, hókifli, zserbó, francia krémes, linzer, isler, kókuszgolyó, brownie, egyéb aprósütemények, pogácsák, sós rúd
Italok: kóla, gyömbér, fanta, sprite, rostos gyümölcslevek, bor, sör, pálinka, és mivel most lesz 23-án a 18. szülinapom, én már gondoskodtam egy kis vodkáról, ünnepelni akarom magamat is :D
Én leírom a tavalyit, ha érdekel. Hasonló lesz idén is szerintem.
Előétel: Sült gomolya áfonyalekvárral, Juhtúróval töltött gombafejek
Leves: Pezsgőkrémleves
Főétel: Sült kacsacombok krumplipürével, rizzsel, lilakáposztával, Oldalas, Rántott hal, krumplisaláta, görögsaláta
Desszert: Madártej, Somlói galuska ami lett csinálva + amit hoznak: kókusztekercs, mézes-lekváros szelet, hólabda, bejgli, kalácsok stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!