Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első karácsony válás után: együtt a gyerekek miatt, vagy külön?
Figyelt kérdés
Páromnak nyáron mondták ki a válását. Beszélgettünk a karácsonyról, azt mondta, szenteste átmegy pár óra a gyerekeihez.
Szerintetek ez normális?
2014. nov. 28. 12:42
21/39 A kérdező kommentje:
5 és 4 évesek.
2014. nov. 28. 13:22
22/39 anonim válasza:
Nézd, az a pár óra semmi, a karácsony tényleg több napból áll, te felnőtt vagy, megértheted. Tavaly egyébként sem volt otthon. Az is igaz persze , hogy ha nektek lesz gyereketek, meg az exfeleségnek is új párja, akkor az tovább bonyolítja a helyzetet. De akkorra már a gyerekek is jöhetnek, mehetnek, egyik nap itt a másik nap meg otthon.Szerintem ezen a pár órán semmi nem múlik. Menjen át dél körül, jöjjön haza 4-5 körül és még nektek is marad idő ünnepelni.
23/39 A kérdező kommentje:
A nőnek már van új pasija, ő is ott lesz.
2014. nov. 28. 13:47
25/39 anonim válasza:
Ha mindkettőtöknek új párja van, akkor az estét mindenki a saját otthonában töltse a saját családjával. Természetesen a párodnak a gyerekei is család, de ezen az alapon oda is költözhetne. Ebéd után 1-2 órát nyugodtan eltölthet a gyerekeivel, de ténylegesen csak annyit, amennyit velük foglalkozik, nem a volt feleségéhez megy vendégségbe. A késő délután viszont már a tiéd, és a másik családot is illik szerintem hagyni közösen ünnepelni.
26/39 anonim válasza:
Viszont a gyerekek még kicsik és nekik az a megszokott, otthoni környezetük. Én sem szakítanám ki őket onnan még. Tényleg elég picik... Esetleg vihet téged is a párod, bár mi nem látunk bele abba, hogy egyáltalán mennyire volt eddig komoly a kapcsolatotok és hogy milyen a viszonyod a gyerekek anyjával. Ráadásul ne feledd, tavaly veled volt. Pár óráról van szó. Ez a MINIMUM amit a gyerekei megérdemelnek. Ez ezzel jár...
27/39 anonim válasza:
Hát azért az, hogy átmennek az apjukhoz pár órára, nem jelenti, hogy kiszakítják őket a megszokott környezetükből...annyira azért nem picik! Akkor oviba se járjanak, meg egyáltalán sehova?
28/39 anonim válasza:
Viszont ha anyukának is van párja, akkor miért nem mész Te is? Ez sem olyan ördögtől való dolog. Vagy az is jó megoldás, hogy átmennek pár órára hozzátok. Nem hiszem, hogy megzavarná a gyerekeket ez.
29/39 anonim válasza:
Az óvoda azért más, mint apuka új otthona és barátnője. Nyilván okkal képzelte ezt így el az apa. Mi csak annyit tudunk, amennyit a kérdező leírt. Talán miattuk mentek szét. Nem tudjuk. Viszont akárhogy is van, az apa tudja a legjobban és én nem hinném hogy ok nélkül lesz így.
30/39 A kérdező kommentje:
Voltak már nálunk a gyerekek, természetesen ismernek.
26-30 között velünk lesznek, megyünk a párom szüleihez, testvéreihez, az én családomhoz.
2014. nov. 28. 14:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!