Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mi a fenének posztolják a...

Mi a fenének posztolják a gyerekek a Facebookon a karácsonyi ajándékaikat?!

Figyelt kérdés
Ki a fene kíváncsi rá?! Csak nekem nem erről szól a karácsony? Nekem a szüleim nem azt tanították, hogy a karácsony az ajándékokról szól, hanem hogy a fényről és a szeretetről, no meg Krisztus születéséről. Nem is igazán kapok ajándékokat ilyenkor. De ha sok ajándékot kapnék sem jutna eszembe, hogy feltegyem Facebookra... Senki sem kíváncsi rá. Vagy tévedek?

2013. dec. 25. 13:09
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
21%

Egy sz*r családban Te hogy kenyereznéd le a gyereket, hogy ne érezze letörve magát? Hát persze hogy menő és drága ajándékkal. Így minden szülő, a "legjobb a világon"

Én egyedül a 2013-as terepjárómat raknám ki, arra bárki irigykedne.

21/F

2013. dec. 25. 13:20
 2/12 anonim ***** válasza:
82%
Mert manapsag minden hulyeseget kiposztolnak, ez csak az egyik. Ez legalabb evente par napot van, mig a nyalas idezetek, esik/havazik/suta nap/meleg van/hideg van, ki milyen kapcsolatban van, unatkozom/ehes vagyok/nem akarok tanulni nyavalygasok meg egesz evben
2013. dec. 25. 13:40
 3/12 anonim ***** válasza:
43%

Ki a fene kíváncsi rá?!

Akárcsak a te véleményedre.

2013. dec. 25. 13:41
 4/12 anonim ***** válasza:
71%
Nem csak a gyerekek posztolják sajnos.Nekem most a facebookom tele van képekkel amin a rengeteg ajándék,meg a fa látható.Szerintem ezzel azt akarják megmutatni hogy igenis van pénzük."Van elég pénzünk" képeknek nevezem csak.Nem tudom miért kell megosztani ilyesmiket.Talán hogy irigykedjenek a többiek?Nekem is jó ajándékom volt,de mégse osztom meg a világgal.Teljesen privát dolog egyébként.
2013. dec. 25. 13:44
 5/12 anonim ***** válasza:
63%
És mi a fenének írtad ki ezt a kérdést? :p
2013. dec. 25. 13:45
 6/12 Mirk ***** válasza:
82%
Mert hülyék, mint a segg.
2013. dec. 25. 14:19
 7/12 anonim ***** válasza:
85%

Őszintén - a te véleményedre mások facebook szokásáról ki kiváncsi? Mégis kitetted.

Na, ugyanezért teszik ki ők is - meg akarják mutatni másoknak. Te a véleményedet, ők az ajándékaikat.

2013. dec. 25. 14:46
 8/12 A kérdező kommentje:
Én nem azért írtam ki a kérdést, mert az én véleményemet akartam mutogatni, hanem mert kíváncsi voltam mások véleményére. Tudjátok a kérdéseket ezért írják ki. Na, de mindegy. Sok a hülye... :P
2013. dec. 25. 15:34
 9/12 anonim ***** válasza:
18%

de mégse osztom meg a világgal.Teljesen privát dolog egyébként

Arra való a facebook,mellesleg,hogy megmutass amit akarsz,fontosnak tartól. Vagy mégis mit kellene megosztani ami nem privát?Egyébként meg nem kötelező belépni,megnyitni az oldalt,ha ennyire irritál. A kérdező meg ne írdogáljon privát,mert az sem érdekel, főleg engem.

2013. dec. 25. 16:44
 10/12 anonim ***** válasza:
68%

A válaszíró 57%-ban hasznos válaszokat ad.

Ja,lehet hogy azt posztolnak amit akarnak,de ez csak nagyzolás hogy van mit a tejbe aprítani.Múgy meg különben is átlépik az emberek manapság a határt a posztolgatással.Lassan már kiraknak képeket egy alapos kufirc után is,csakhogy lássák az emberek hogy mennyire jó volt....

2013. dec. 25. 20:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!