Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mi a fenének posztolják a...

Mi a fenének posztolják a gyerekek a Facebookon a karácsonyi ajándékaikat?!

Figyelt kérdés
Ki a fene kíváncsi rá?! Csak nekem nem erről szól a karácsony? Nekem a szüleim nem azt tanították, hogy a karácsony az ajándékokról szól, hanem hogy a fényről és a szeretetről, no meg Krisztus születéséről. Nem is igazán kapok ajándékokat ilyenkor. De ha sok ajándékot kapnék sem jutna eszembe, hogy feltegyem Facebookra... Senki sem kíváncsi rá. Vagy tévedek?

2013. dec. 25. 13:09
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
0%

kiraknak képeket egy alapos kufirc után is,

Szíve joga,Állítsd be úgy az oldalt,hogy ne lássad mit posztolnak mások,vagy töröld ki magad. Nem tudhatod,kinek,miért rakta ki. Vagy csakhogy pukkadj meg az irigységtől Ezért nem kell észre venni.

2013. dec. 26. 08:59
 12/12 anonim ***** válasza:
82%
Mivel ateista családban nevelkedtem, ezért nálunk soha nem a "Jézuska" hozta az ajándékot, soha nem voltam éjféli misén, nem néztünk betlehemet, semmi ilyesmi nem volt. Nálunk a karácsony egymásról és az ajándékokról szól. Igen, fontos rész az ajándékozás, szeretjük egymást meglepni, és meg is tehetjük, hogy ajándékokat vásárolunk szerencsére. Ezen kívül rengeteg kaja van ilyenkor, sokat eszünk, az asztal mellett nagyon jókat lehet beszélgetni. Nálunk erről szól a karácsony, nem az áhitatos mennyből az angyalos dolgokról. Nem nézünk Jézusos filmeket a tv-ben, stb. És igen, én posztoltam az egyik ajándékomról képet FB-re, mert a barátaim tudták, hogy régóta vágyok rá, és mindenki velem tudott örülni, hogy végre megkaptam. Egyszerűbb volt egy képet posztolni, mint 20 embert külön felhívni és elújságolni, hogy "képzeld, végre megvan az a bizonyos, amit szerettem volna". Akit nem érdekelt az ismerőseim közül, az valószínűleg rendelkezik annyi intelligenciával, hogy tovább görgetett, akit meg érdekelt, megnézte. Ennyi.
2013. dec. 27. 15:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!