Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mi történt a hippik gyerekeivel?

Mi történt a hippik gyerekeivel?

Figyelt kérdés

"Minden nő anya volt, és minden férfi apa. Nem számított kik a biológia szülők, a csoport összes tagja a "család" tagja volt, közösen nevelték gyerekeiket."

Tehát az lenne a kérdésem, hogy mi lett velük? Felnőttek, aztán otthagyták a gondtalan nomád életmódot, vagy..?

2013. okt. 30. 19:26
 1/6 anonim ***** válasza:
Gondolom, ők lettek a következő hippi generáció... :)És ők is apák-anyák lettek
2013. okt. 30. 20:04
 2/6 anonim ***** válasza:

így van. Kinőtték. Rájöttek ,hogy nem jövedelmező a társadalom nyakán élni,és sokáig nem is lehet.

Ha hírtelen mindenki hippi lenne,akkor kb 2 hét múlva éhenhalha mindenki.

2013. okt. 30. 20:26
 3/6 anonim ***** válasza:

A hippik gyerekei is lázadóak lettek kamaszkorukban. 180°-os fordulat a nomád, pacifikus, virágszaglászó őseiktől. Tehát panelbe, lakótelepre költöztek, gyűlölik a virágokat, vad csatákat vívnak a számítógépes játékokkal, folyik a vér, öldöklés. Azután lefekszenek aludni. Ezt hasonlóan végzik az őseikhez, de semmi sem tökéletes.

(Legalább is így képzelem:)

2013. okt. 31. 10:38
 4/6 anonim válasza:
Az első férjem hosszuhaju hippi volt. Négy év után elváltam, nem tűrtem tovább. Minden nővel lefeküdt, volt hogy egyszerre kettővel, nem titkolta, és eszébe sem jutott hogy én mit érezhetek. Neki az volt a természetes, nekem nem. ja, és azt akarta, hogy tagadjam meg magam, olyan legyek mint az anyja, nem vágathattam le a hajam mert az anyjának hosszu haja volt, olyan ruhákba kellett vennem, amilyenbe a nővére viselt, borzalmas volt. Még emlékezni sem jó arra. Minden nap megvert, ha volt rajtam sapka azért, ha nem, azért. Nála az volt a "menő". Azóta menősködhet, csak nem velem. :)
2014. febr. 13. 08:50
 5/6 anonim válasza:
Tudok olyanról, aki erőszakos nemi közösülésért börtönbe került, olyanról, aki garázdaságért fgyházbüntetést kapott, aki anyagi érdekből akart ölni , megkapta méltó büntetését, akii kitagadtak a szülei mert be állt a hippimozgalomba, akarsz még hippi lenni ?
2014. febr. 13. 10:49
 6/6 anonim válasza:

hyp - hypnotikumok, altatók, kábitószerek. hipnózis - akaratában megbénult személy, hipnotizál - akaratában megbénit

Tudvalévő, hogy bizonyos zenékre hányan lettek öngyilkosok, hányan veszitették el a józan itélőképességüket. A csoportszex nekem nem jön be, akármilyen vonzó, vagy menő is bizonyos személyek körében.

2014. febr. 13. 11:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!