Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mikor lehet letiltani a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor lehet letiltani a gyerektartást a fizetésből?

Figyelt kérdés
Volt férjem nem fizet gyerektartást. Mindig azt mondta, hogy ha lesz bírósági végzés fizet. Na most van végzés, mégsem fizet. A végzés még nem jogerős, viszont az szerepel benne, hogy a gyermektartással kapcsolatban a fellebbezésre tekintet nélkül végrehajtató november 1 napjától. Mivel nem fizetett, letiltathatom a fizetéséből? Havi gyermektartás is jár, továbbá elmaradt is. Volt már valaki hasonló helyzetben? Köszönöm!

2014. nov. 8. 10:39
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
(Egyébként én most nem a 40 év munka utáni nyugdíjat védem, a nőknél sem látom indokoltnak, sőt, igazából ha rajtam múlna 70 alatt senki sem kapna.)
2015. okt. 2. 19:47
 32/38 anonim ***** válasza:

Öregem, te saját magaddal is egész jól elvitatkozol, nem kell neked senki más. Leírsz valami hülyeséget, és arra reagálsz, miközben senki sem állította azt, amit te.

A férfiak rövidebb ideig élnek, de ennek semmi köze sincs ahhoz, hogy jár-e nekik 40 év munkaviszony után nyugdíj vagy sem. Azért élnek rövidebb ideig, mert közülük többen végeznek nehéz, egészségtelen, fizikai munkát, több közöttük az alkoholista, több a dohányos, általában kevésbé figyelnek oda magukra, általában kevésbé tudják tartani a mértéket, és az is köztudott, hogy a férfiak sokkal nehezebb szánják rá magukat, hogy elmenjenek orvoshoz, pl. szűrésekre, mint a nők. És ez egy több milliós népeségben bizony lehúzza az átlagot akkor is, ha te személy szerint marhára egészségesen élsz.

A nők IQ-ját te hoztad szóba, és nem tudom, hogy jön ide. Azt sem tudom, mi alapján vezetted le, hogy az én véleményem szerint akkor kevesebb fizetést kéne kapniuk. Annál is inkább, mivel a férfiakkal kapcsolatban éppen azt állítottam, hogy a statisztikailag kimutatható rövidebb várható élettartamnak nem kéne, hogy köze legyen ahhoz, hogy járjon-e nekik 40 év munka után nyugdíj.

Ezek szerint elég furán jár az agyad.

A nyugdíjkorhatár kitolódása egy teljesen természes dolog. Az emberek egyre tovább élnek és maradnak még munkaképesek, és egy egyre inkább elöregedő társadalom nem tudja eltartani a relatíve egyre több időst, aki már nem dolgozik.

Tőlem elmehetnek a férfiak is 40 év után nyugdíjba, de ha ezt mondjuk 58 évesen teszik, akkor ne járjon már nekik annyi pénz, mint másvalakinek, aki 65 évesen megy el, de előtte elvégzett egy vagy esetleg több egyetemet is.

2015. okt. 2. 22:11
 33/38 anonim ***** válasza:

"A férfiak rövidebb ideig élnek, de ennek semmi köze sincs ahhoz, hogy jár-e nekik 40 év munkaviszony után nyugdíj vagy sem. Azért élnek rövidebb ideig, mert közülük többen végeznek nehéz, egészségtelen, fizikai munkát, több közöttük az alkoholista, több a dohányos, általában kevésbé figyelnek oda magukra, általában kevésbé tudják tartani a mértéket, és az is köztudott, hogy a férfiak sokkal nehezebb szánják rá magukat, hogy elmenjenek orvoshoz, pl. szűrésekre, mint a nők. És ez egy több milliós népeségben bizony lehúzza az átlagot akkor is, ha te személy szerint marhára egészségesen élsz. "

Á L T A L Á N O S Í T Á S. Tehát akkor kollektíven szívassunk meg mindenkit? Oké.

"A nők IQ-ját te hoztad szóba, és nem tudom, hogy jön ide."

Azért jön ide, mert ha a nőknek jár a hosszabb életük ellenére a hamarabbi nyugdíjazás, akkor ilyen elborult logika mentén miért akarnának ugyan akkora fizetést mint a férfiak?

Kifordult hülye világ ez, hogy az egyenlőséget alkotmányos túlkompenzálással akarjuk elérni.

2015. okt. 2. 23:13
 34/38 anonim ***** válasza:

Szó sincs egyenlőségről. Egyszerű elnyomás van. Az egyenlőség "zászlaja" alatt.

Az a baj, hogy a férfi politikusok között is sok az áruló, akiket szexmegvonással rá lehet kényszeríteni, hogy szavazzon a feleségének tetszően. Így születnek az ilyen "törvények". Ezért vannak egyre jobban elnyomva a felnőtt férfiak. Egyszerűen nincs tartása a többségnek, és főleg nem mernek kiállni egymásért/magukért. Inkább csak csendben dolgoznak, hogy eltartsák azokat a nőket (is), akik közben elárulják őket.

És ezeknek a következményei leglátványosabban a "gyerektartásnál" jelennek meg.

Ha jobban megnézitek, amit bemásoltam az alkotmányból, "külön intézkedésekkel védi a gyermekeket, a nőket, az időseket és a fogyatékkal élőket". Kitől??? Ebből a felsorolásból, csak az egészséges felnőtt férfi hiányzik. Az, aki eltartja mindegyiket. Ezek szerint a felnőtt férfiak bántanak mindenkit, és tőlük kell mindenkit megvédeni??? Vajon milyen diszkrimináció alapján döntötték el az alkotók, hogy az ország eltartóit nem kell megvédeni senkitől? Ha nem a szexmegvonásos véleményformálással???

Egyenlőséget csak a jóban akarnak. Kiabálnak, hogy kevés a női politikus, de egy szó sem esik a női kőművesek arányáról. Azonos fizetést akarnak? Ok. Akkor dolgozzanak is annyit, amennyit a férfiak. Ne csak a felszínt nézzék, hanem csinálják. De azt látom, ha néha túlórázniuk kell, akkor az már nem tetszik, mert menni kell a gyerekért. Megértem, menjen. De akkor mire várnak azonos fizetést?

Persze a nők számára a 40 év nem jó példa. Ha kivételeznek velük azt szeretik, de ha nem akkor azt kidumálják. Persze félnek, hogy akkor ki fogja eltartani őket?

Azért halnak előbb a férfiak, mert a meló mellett, hogy eltartsák a családjukat, nincs idejük szűrésekre, orvoshoz, stb járni. És sokan azért dolgoznak reggeltől estig, hogy ne kelljen otthon lenniük, mert akkor csak terrorizálja őket az örökké elégedetlen feleség. És persze ez is jelentősen lerövidíti az átlag életkorukat.

2015. okt. 3. 00:32
 35/38 anonim ***** válasza:

33-asnak

Igen, általánosítás, hiszen éppen erről dumálok. És jelen esetben ez a helyes, mivel STATISZTIKAI tényekről van szó, okoska.

"Azért jön ide, mert ha a nőknek jár a hosszabb életük ellenére a hamarabbi nyugdíjazás, akkor ilyen elborult logika mentén miért akarnának ugyan akkora fizetést mint a férfiak?"

Még mindig nem világos, mi köze ennek a ténynek a nők alacsonyabb IQ-jához. A férfiak rövidebb várható élettartama tény, és amint írtam, semmi köze nem kéne legyen ahhoz, hogy járjon-e nekik 40 után nyugdíj vagy sem, és éppígy a nők átlagosan alacsonybb IQ-ának sem. Tehát nem velem vitatkozol, hanem a "haveroddal". Szövegértés egyes.

2015. okt. 12. 11:23
 36/38 anonim ***** válasza:

34-esnek:

"Azonos fizetést akarnak? Ok. Akkor dolgozzanak is annyit, amennyit a férfiak. Ne csak a felszínt nézzék, hanem csinálják. "

Bocs, de ez egy óriási nagy demagógia. Akkora, hogy egy stadionba sem férne el. Senki nem várja el és nem is várhatja el, hogy a nők is elmenjenek kőművesnek és vasmunkásnak. Nem attól fog egy titkárnő a hasonló beosztású férfi kollégájával megegyező fizetést kapni, mert egyes nők bevállalnak valóban csak férfiaknak való munkákat. Az, hogy a nőknek is ugyanakkor fizetés jár, azt jelenti, hogy olyan munkakörökben, ahol egy nő semmivel nem végez rosszabb munkát, csak azért, mert nő, és nem férfi, talán megilletné egy ugyanakkora fizetés, nem? Csak sajnos ebben rohadtul el vagyunk maradva.

"De azt látom, ha néha túlórázniuk kell, akkor az már nem tetszik, mert menni kell a gyerekért. Megértem, menjen. De akkor mire várnak azonos fizetést?"

Pont az ilyen hímsoviniszta macsókból lesznek a legundorítóbb nőgyűlölő főnökök. Aki persze a saját feleségének nyilván ugyanakkora fizetést követlene, hiszen az ő gyerekeiért megy az óvodába.

"Azért halnak előbb a férfiak, mert a meló mellett, hogy eltartsák a családjukat, nincs idejük szűrésekre, orvoshoz, stb járni. És sokan azért dolgoznak reggeltől estig, hogy ne kelljen otthon lenniük, mert akkor csak terrorizálja őket az örökké elégedetlen feleség. És persze ez is jelentősen lerövidíti az átlag életkorukat."

Még egy jó nagy adag demagóg baromság. Szűrésre nem kell minden héten járni, akinek nem jut ideje rá, hát dobja fel a talpát, az ő baja. Akinek pedig ilyen a felesége, az először saját magában mélyedjen el, de nagyon alaposan. A "madarat tolláról, embert barátjáról" mondást akár úgy is átírhatjuk, hogy "férfit feleségéről". Én nem véletlenül léptem le a volt barátnőmtől még időben.

2015. okt. 12. 11:50
 37/38 anonim ***** válasza:
#36 Mindegy.
2015. okt. 12. 23:28
 38/38 anonim ***** válasza:

"Igen, általánosítás, hiszen éppen erről dumálok. És jelen esetben ez a helyes, mivel STATISZTIKAI tényekről van szó, okoska. "

Aham, igen. És ha én nem dohányzom, nem iszom akkor én miért vagyok egy statisztikai dolog miatt megszivatva?

Egyébként olvasd már el egymás után a válaszaidat okoskaka, egyszer valami demagógia, utána meg statisztika. Ha a nők nem tudnak olyan keményen odlgozni mint a férfiak, akkor miért kapnak ugyan akkora fizetést? Hmm? Ez demagógia ja, a tiéd meg statisztika. Tanultam elég statisztikát a felsőoktatásban és én is azt vallom, hogy annak a statisztikának hiszek, amit én hamisítottam.

2015. okt. 13. 16:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!