Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Külföldi fizetésből is vonhat a magyar bíróság gyerektartást?
Külföldön nincs jogköre a Magyar hatóságoknak.
Viszont elég görény dolog, hogy többet keres az apuka, megtehetné, de mégis minimálbér után fizet GYT-t. Az külön görény dolognak érzem, hogy mindezt nem önként teszi, hanem tiltani kell a fizetéséből...
Nem értem ezt a mondatott, ami elég lényeges.
"itthon minimálbér és még kint is kap fizetést"
Magyar cégnél dolgozik külföldön akkor hogy kaphat két helyről fizetést_?
# 3
Én meg már 1000x leírtam, hogy aki életvitelszerűen külföldön él, ott vezeti a pénzügyeit és nem is akar hazajönni az pont belesza**rik, hogy mit ítél meg a magyar bíróság, mert külföldön nincs jogkörük, nem tudnak tiltani semmit ha az adós nem fizet.
A külföldi bevételéhez semmi közöd!
"Már ezerszer leírták, hogy ha külföldön dolgozik, akkor az annak megfelelő állásnak megfelelő magyar bér alapján határozzák meg a tartásdíj összegét, nem a kinti bére alapján."
Ez van ahogy itt valaki leírta.
Ha kint dolgozik mint pl. busz sofőr havonta 2000 euróért, (ez csak egy példa)
akkor NEM az után kapod a gyerektartást, hanem megnézik, hogy itt Magyarországon mennyit kap egy busz vezető és az után kérheted a pénzt.
Kint több a kiadás, egy lakásra egy albérletre, egy akármire.
Nem várhatod el tőle, hogy havi fél milliót küldjön neked amiből 20 ezret a gyerekre költesz. Már bocs.
es felcsillog az elvalt anyuka szeme a csalad az uj apukaval egyutt meg van oldva elnek siman az ex gyt kuldott kulfoldi fizetes felebol.Sot a tobbi uj gyerek is abbol eszik.
szerencsere a torveny bolcs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!