Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi gyerektartást kell fizetni gyed/gyes alatt 3 gyerekre?
Három fiam közül kettő az apánál van elhelyezve, 1 nálam. De egy ideje mind a három vele él. Korábban nem volt gyerektartás, míg a nagyobbik velem élt. Azóta 25 ezer forintot fizetek neki.
Most babát várok. A fizetésem 90 ezer nettóban. Ebből ugyebár 25 odaadok az apának.
A kérdésem az lenne, hogy gyesből/gyedből mennyit vonnának le, ha hivatalosan is az apánál lennének elhelyezve és hivatalosan állapítanák meg az összeget. 25 ezer forintnál többet?
Szerintem sehol nem írtam, hogy nincs kapcsolatom velük!
Így egyeztünk meg az elején a gyerekek döntöttek ki kivel marad. A nagyobbik gyerek viszont átkerült az apához. Ez nem rajtam múlt, hanem a voltférjemen.
Te jó ég, egy újabb baba a három elhanyagolt mellé...?
Hihetetlen, hogy egyesek potyogtatnak a világba, más meg nem tud szülni, elképesztően igazságtalan.
90 ezret keresel és így akarsz még egy gyereket?
ezért tart itt Magyarország.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!