Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor lehet letiltani a gyerektartást a fizetésből?
Férfi vagyok amúgy. És nem tudom, hogy te erre a kérdésre akartál-e válaszolni, de egy büdös szó nem volt arról, hogy a kérdező megcsalta volna a férjét vagy kibírhatatlan személyiség lenne.
2014. nov. 8. 14:51
bírósági végzéssel a bank tudja inkasszózni a fizetését ....
2014. nov. 8. 14:53
13/38 A kérdező kommentje:
Kedves 10-es hozzászóló!
Pont az idézett galambos megjegyzésed miatt - gondolom saját magadból indultál ki -, csak annyit mondok neked, "hallgattál volna, bölcs maradtál volna".
Ez az én kérdésem és ha nem tudsz normális épeszű választ adni, inkább tartsd meg magadnak! Köszönöm!
Szép napot!
14/38 A kérdező kommentje:
9-es hozzászóló! Nem kértem letiltást, ezért tettem fel a kérdést, hogy tudok-e akkor is, ha nem jogerős a végzés. Közben egy ügyvéddel beszéltem aki elmondta, hogy igen tudok, mert a gyermektartásos része fellebbezés tekintete nélkül végrehajtható. Ő megfellebbezte az ítéletet, de ez is időhúzás.
15/38 anonim válasza:
Teljesen egyetértek a 10-es hozzászólóval. Minden nő álomvilágban él, hajtja a férjét, kicsit megsértődik valamin ,tovább áll és a gyerekkel zsarolja az apát. Én már másodszor estem ebbe a csapdába. Első gyerekem velem van, mert én vagyok az alkalmasabb szülő. A második házasságomból született gyermekem elhelyezési pere most kezdődik. Itt is mindent megteszek, hogy jobb legyen a fiamnak.
2014. nov. 10. 09:37
#15 Kellett neked egyet értened velem, most megnézheted a %-odat te is. :-)
De azért örülök, hogy más is kimeri mondani az igazat. :-)
A nők megvannak győződve a felsőbbrendűségükről, ésszel, érvekkel, nem lehet velük érteni.
De nem is ezért szeretjük őket. :-)
10-es
2014. nov. 11. 01:04
17/38 A kérdező kommentje:
Kedves IQ bajnok gyerektartásra kötelezett apukák, akik csípőből vágjátok a gúnyos megjegyzéseket.
Saját sérült lelkiállapototokért csak kizárólag magatokat okolhatjátok. Nem itt kéne ülni és a gúnyosabbnál gúnyosabb megjegyzéseket írogatni, idegen emberekről véleményt alkotni, kritizálni. Ha ennyire tudjátok a "frankót" vajon miért nem a saját házasságotok megmentésénél alkalmaztátok.
A kérdést magyarul és érthetően tettem fel. Nem értem, ha nem tud valaki rá normális választ adni, miért írogatja oda saját nyomorúságát?
Javaslom, hogy ne a gép előtt üljetek és pazaroljátok a drága időtöket, hanem menjetek vigyétek a gyereket focizni, játszótérre, vagy nézzetek meg közösen egy filmet! Én nem tartok igényt a válaszaitokra, mert teljesen hasznavehetetlenek. Így felesleges rá pazarolni az időtöket!
18/38 anonim válasza:
15-ös vagyok. A házasságot csak olyan nővel lehet megmenteni aki hűséges és a családjáért él. Nálam ez alap. Én nem siránkozom én mindent megteszek a gyermekeimért, ezért nevelem az elsőt és ezért fogom nevelni a másodikat. Tényleg álomvilágban éltek, azt hiszitek, hogy ti szültétek a tiétek a gyerek. EZ NEM ÍGY VAN!!! Hála Isten. Én főzők, mosok, vasalok, takarítok, ez mellett munkahely, játék, tanulás, nagy kert. Igen biztos kitaláltátok férfi vagyok.
2014. nov. 15. 22:24
19/38 A kérdező kommentje:
Kedves 15-ös! (most már 18-as) Viszont a válaszaidnak a kérdéshez köze sincs. Elhiszem, hogy tele vagy sérelmekkel, de ezt nem ide kellene írni. Biztos van egy vita fórum, ahol hasonló problémával küzdő apukák megbeszélhetik egymással a dolgaikat. Légyszives ott folytasd. Köszönöm! Mindenkinek köszönöm egyébként a választ, már folyamatban a letiltás!
20/38 anonim válasza:
Nem hat hónapot adnak vissza menőleg.én 21hónapot kaptam meg vissza menőleg!
2014. nov. 21. 17:46
Kapcsolódó kérdések: