Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mikor lehet letiltani a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor lehet letiltani a gyerektartást a fizetésből?

Figyelt kérdés
Volt férjem nem fizet gyerektartást. Mindig azt mondta, hogy ha lesz bírósági végzés fizet. Na most van végzés, mégsem fizet. A végzés még nem jogerős, viszont az szerepel benne, hogy a gyermektartással kapcsolatban a fellebbezésre tekintet nélkül végrehajtató november 1 napjától. Mivel nem fizetett, letiltathatom a fizetéséből? Havi gyermektartás is jár, továbbá elmaradt is. Volt már valaki hasonló helyzetben? Köszönöm!

2014. nov. 8. 10:39
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
100%
Férfi vagyok amúgy. És nem tudom, hogy te erre a kérdésre akartál-e válaszolni, de egy büdös szó nem volt arról, hogy a kérdező megcsalta volna a férjét vagy kibírhatatlan személyiség lenne.
2014. nov. 8. 14:51
 12/38 anonim ***** válasza:
bírósági végzéssel a bank tudja inkasszózni a fizetését ....
2014. nov. 8. 14:53
 13/38 A kérdező kommentje:

Kedves 10-es hozzászóló!

Pont az idézett galambos megjegyzésed miatt - gondolom saját magadból indultál ki -, csak annyit mondok neked, "hallgattál volna, bölcs maradtál volna".

Ez az én kérdésem és ha nem tudsz normális épeszű választ adni, inkább tartsd meg magadnak! Köszönöm!

Szép napot!

2014. nov. 9. 07:03
 14/38 A kérdező kommentje:
9-es hozzászóló! Nem kértem letiltást, ezért tettem fel a kérdést, hogy tudok-e akkor is, ha nem jogerős a végzés. Közben egy ügyvéddel beszéltem aki elmondta, hogy igen tudok, mert a gyermektartásos része fellebbezés tekintete nélkül végrehajtható. Ő megfellebbezte az ítéletet, de ez is időhúzás.
2014. nov. 9. 07:08
 15/38 anonim válasza:
26%
Teljesen egyetértek a 10-es hozzászólóval. Minden nő álomvilágban él, hajtja a férjét, kicsit megsértődik valamin ,tovább áll és a gyerekkel zsarolja az apát. Én már másodszor estem ebbe a csapdába. Első gyerekem velem van, mert én vagyok az alkalmasabb szülő. A második házasságomból született gyermekem elhelyezési pere most kezdődik. Itt is mindent megteszek, hogy jobb legyen a fiamnak.
2014. nov. 10. 09:37
 16/38 anonim ***** válasza:
22%

#15 Kellett neked egyet értened velem, most megnézheted a %-odat te is. :-)

De azért örülök, hogy más is kimeri mondani az igazat. :-)

A nők megvannak győződve a felsőbbrendűségükről, ésszel, érvekkel, nem lehet velük érteni.

De nem is ezért szeretjük őket. :-)

10-es

2014. nov. 11. 01:04
 17/38 A kérdező kommentje:

Kedves IQ bajnok gyerektartásra kötelezett apukák, akik csípőből vágjátok a gúnyos megjegyzéseket.

Saját sérült lelkiállapototokért csak kizárólag magatokat okolhatjátok. Nem itt kéne ülni és a gúnyosabbnál gúnyosabb megjegyzéseket írogatni, idegen emberekről véleményt alkotni, kritizálni. Ha ennyire tudjátok a "frankót" vajon miért nem a saját házasságotok megmentésénél alkalmaztátok.

A kérdést magyarul és érthetően tettem fel. Nem értem, ha nem tud valaki rá normális választ adni, miért írogatja oda saját nyomorúságát?

Javaslom, hogy ne a gép előtt üljetek és pazaroljátok a drága időtöket, hanem menjetek vigyétek a gyereket focizni, játszótérre, vagy nézzetek meg közösen egy filmet! Én nem tartok igényt a válaszaitokra, mert teljesen hasznavehetetlenek. Így felesleges rá pazarolni az időtöket!

2014. nov. 12. 16:22
 18/38 anonim válasza:
70%
15-ös vagyok. A házasságot csak olyan nővel lehet megmenteni aki hűséges és a családjáért él. Nálam ez alap. Én nem siránkozom én mindent megteszek a gyermekeimért, ezért nevelem az elsőt és ezért fogom nevelni a másodikat. Tényleg álomvilágban éltek, azt hiszitek, hogy ti szültétek a tiétek a gyerek. EZ NEM ÍGY VAN!!! Hála Isten. Én főzők, mosok, vasalok, takarítok, ez mellett munkahely, játék, tanulás, nagy kert. Igen biztos kitaláltátok férfi vagyok.
2014. nov. 15. 22:24
 19/38 A kérdező kommentje:
Kedves 15-ös! (most már 18-as) Viszont a válaszaidnak a kérdéshez köze sincs. Elhiszem, hogy tele vagy sérelmekkel, de ezt nem ide kellene írni. Biztos van egy vita fórum, ahol hasonló problémával küzdő apukák megbeszélhetik egymással a dolgaikat. Légyszives ott folytasd. Köszönöm! Mindenkinek köszönöm egyébként a választ, már folyamatban a letiltás!
2014. nov. 16. 07:19
 20/38 anonim válasza:
Nem hat hónapot adnak vissza menőleg.én 21hónapot kaptam meg vissza menőleg!
2014. nov. 21. 17:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!