Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor lehet csökkenteni?
Figyelt kérdés
tegyük fel, az exem tartásdíj emelést kér, megkapja. Mikor kérhetem a tartásdíj csökkentését? Ez esetben is ki kell várnom a 2 évet? ( nem írom le a részleteket, meg semmi mást, ne szidkolózzatok, meg ne ítélkezzetek, ha lehet csak a kérdésre válaszoljatok )2014. nov. 5. 13:34
1/10 anonim válasza:
Feleség vagy gyerek tartásdíjat kell fizetned? Mert nem mind1.. És most nem olyan egyértelmű a kérdésedből.
2/10 anonim válasza:
Ha megitelik, akkor 2 ev mulva, illtve lenyeges korulmenyek valtozasa eseten -gyermek szuletese-azonnal
3/10 A kérdező kommentje:
gyermektartást kell fizetnem. Rendesen fizetem, az ex emelést akar. Ha keresetet ad be és megkapja az emelést, akkor én mikor kérhetem a csökkentést? ( munkabérváltozás lesz hamarosan)
2014. nov. 5. 13:39
4/10 anonim válasza:
Csokkenteni fogjak a fizetesedet? Ha a ceg ir rola egy nyilatkozatot, azt is elfogadjak. De amugy minimum 3-4 honap, mire eljut perre a dolog. Mennyi emelest akar?
5/10 A kérdező kommentje:
minimál béren vagyok, de sajnos hamarosan munkanélkülire megyek. ( bár keresem az új munkalehetőséget, de nehéz)
2014. nov. 5. 13:40
6/10 A kérdező kommentje:
most 15.000-öt kap, és annyira akarja megemeltetni amennyire csak lehet.
2014. nov. 5. 13:42
7/10 anonim válasza:
Ha emelést kér, akkor sem biztos hogy kap. Akkor szoktak csak emelni ha pl a gyerekről kiderül hogy beteg és állandó költség keletkezik ezáltal. De csak mert anya nem jön ki a pénzből úgy mint eddig, azért nem fognak emelni. Neked csak a gyerek költségeinek a felét kell fizetni nem pedig az ő egész háztartásának a felét. Ezt sok nő félre szokta érteni, aztán a bíróságon koppannak amikor nem kapják meg. Láttam 2szer ilyet a közvetlen környezetemben.
8/10 anonim válasza:
Minimalberre nem fognak neki emelni. Mondjuk neked se csokkenteni, hacsak nem leszel tartos munkanelkuli, ami ugye minimum evet jelent
9/10 A kérdező kommentje:
nem a munaknélkülire törekszem, de sajnos ez ellen nem tudok mit tenni, bár remélem hogy találni fogok hamarosan új munkát.
2014. nov. 5. 13:49
10/10 anonim válasza:
Ha jelentős anyagi változás áll be az életedben, a munkanélküliség pont az, akkor erre hivatkozva már aznap beadhatod, ahogy kereset nélkül maradtál.
Jó tanács: ha bíróságra kerül az ügy, nyugodtan jelezze az ügyvéded hogy rövid időn belül munka nélkül maradsz és hidd el a bíró ez alapján is mérlegelni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!