Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek érdemes még helyrehozni az élettársi kapcsolatomat?
Figyelt kérdés
1,5 éve vagyok együtt a párommal. És 9 hónapja össze is költöztünk. Nagyon sokat hazudik nekem , mindig ki játszik . Sokszor próbáltam vele leülni , hogy hozzuk helyre , de még megbeszélni sem tudom vele. Ha meg mégis sikerül 2 szót kihúznom belőle , az mind szép és jó , de másnap ugyan ott folytatja . Rengeteget vitatkozunk . Napi 12 órát dolgozik , csak este tudunk találkozni. (3 hónapja van meg a munkahelye , azóta még távolabb kerültünk egymástól. ) Nagyon nehéz lenne elengedni , és nem is szeretném . Egy csomó szép dolgot terveztünk . Nem tudom , hogy mire számítsak tőle. Tanácsot szeretnék kérni , hogy szerintetek mit tegyek hogy minden helyre jöjjön vele? Az a baj , hogy most azt tervezte , hogy nem vesz ki szabadnapot sem , eddig heti 2 napot itthon volt. Így esélyem sem lesz vele programot tervezni , vagy akármit .2014. okt. 30. 17:41
31/34 anonim válasza:
Kérdező, én mondtam neked a priviben, hogy nem így működik ez, ahogy elképzelted.
32/34 A kérdező kommentje:
Még várok vele egy kicsit , nekem sem könnyű .
2014. nov. 2. 20:00
33/34 A kérdező kommentje:
Már nem lakik velem. Valahol még rossz ,de megkönnyebűltem.
2014. nov. 18. 16:49
34/34 anonim válasza:
A sok negatív dolog mellett egy pozitív van, hogy jól dug. Ugye? Ez tart mellette. Ezt más, normális faszi is tudja. Hagyd a fenébe. Alapvető jellemhibás emberekkel nem kezdünk. Ilyenek: szenvedélybetegségek, ital, drog, szerencsejáték, hazudozás, megcsalás, túlzott ragaszkodás anyukához.
Jegyezd meg: NEM TUDOD MEGVÁLTOZTATNI!!! Olyan csak az amerikai nyálfilmekben van. Neki kényelmes, mert van tiszta gatyája meg főtt kajája meg ingyen dugópartnere, de többet nem is vár el. Lépj időben, mert becsúszik egy gyerek, aztán nézheted. Mert azon is gondolkodsz, hogy szülsz neki egy gyereket, amivel magadhoz kötöd és megváltoztatod. Nem tanulsz a mások hibájából?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!