Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek érdemes még helyrehozni az élettársi kapcsolatomat?
Figyelt kérdés
1,5 éve vagyok együtt a párommal. És 9 hónapja össze is költöztünk. Nagyon sokat hazudik nekem , mindig ki játszik . Sokszor próbáltam vele leülni , hogy hozzuk helyre , de még megbeszélni sem tudom vele. Ha meg mégis sikerül 2 szót kihúznom belőle , az mind szép és jó , de másnap ugyan ott folytatja . Rengeteget vitatkozunk . Napi 12 órát dolgozik , csak este tudunk találkozni. (3 hónapja van meg a munkahelye , azóta még távolabb kerültünk egymástól. ) Nagyon nehéz lenne elengedni , és nem is szeretném . Egy csomó szép dolgot terveztünk . Nem tudom , hogy mire számítsak tőle. Tanácsot szeretnék kérni , hogy szerintetek mit tegyek hogy minden helyre jöjjön vele? Az a baj , hogy most azt tervezte , hogy nem vesz ki szabadnapot sem , eddig heti 2 napot itthon volt. Így esélyem sem lesz vele programot tervezni , vagy akármit .2014. okt. 30. 17:41
21/34 A kérdező kommentje:
Írok neked privit , ha nem gond . De nem szeretném ki írni ide
2014. okt. 30. 20:02
22/34 A kérdező kommentje:
Amúgy se nem drog , se nem alkohol :)
2014. okt. 30. 20:08
23/34 anonim válasza:
Csak akkor tudod,helyrehozni ha a másik fél is partner ebben.De jelen helyzetben ő nem is igyekszik.
24/34 anonim válasza:
Tegyük fel vele maradsz.
Kb fél-egy év után beletörődsz, majd rádöbbensz, hogy már nem szereted annyira...ha nem változik a dolog, hamarosan kiszeretsz belőle. Ha valami csoda folytán változna (csekély az esély rá), menthető a dolog. De nem hiszem hogy változni fog, maximum ha ráijesztesz.
25/34 A kérdező kommentje:
Igazából tegnap este tudtunk dumálni , meg nosztalgiásztunk is , hallgattuk a zenéinket . Jó volt nagyon . Csak attól félek , hogy nehogy ma megint rossz legyen . És azt mondta , hogy velem marad , csak már valahol félek , hogy nem lesz minden olyan ,nimt volt és kezdődik előről a baj .
2014. okt. 31. 09:59
26/34 anonim válasza:
"És azt mondta , hogy velem marad , csak már valahol félek , hogy nem lesz minden olyan ,nimt volt és kezdődik előről a baj ."
Ez 100%, hogy így lesz.
27/34 A kérdező kommentje:
:'(
2014. okt. 31. 12:39
28/34 anonim válasza:
Mivel nem írtad konkrétan mi az a dolog amibe benne van, így nehéz válaszolni. Egy biztos. Ha másfél éve sokat hazudik neked, ha mindig kijátszik téged, ha meg is beszéltek valamit és az csak másnapig tart... nos akkor bizony felmerül a kérdés tényleg szeret téged a párod vagy csak hiú ábrándot követsz? Nem lehet hogy a jövőbe, a terveitekbe kapaszkodsz csak és nem látod a fától az erdőt? Miszerint nem fog változni semmi ha már eddig nem változott és jobb lenne ha továbblépnél és olyannal terveznél akivel meg is tudod valósítani a terveidet? Tudom hogy kemény szavak ezek, de gondold végig és ne hazudj magadnak!
29/34 A kérdező kommentje:
Szia! Igazad van . Már megint rosszabb a helyzet . Annyit mondott , hogy ő a helyemben már ismerkedne . De még lehet , h velem marad . Amit meg megígért , hogy elmegy egy helyre , nem szeretne és nem is fog . Olyan, mintha egy világ omlott volna össze bennem .
2014. nov. 2. 08:20
30/34 anonim válasza:
29
10.30-án nyitottad ezt a kérdést, és még mindig nem léptél, holott folyamatosan sz.rrá aláznak?
Akkora pofont lezavartam volna a fazonnak, amekkorát csak birtam volna a helyedben már régen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!