Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, ha az exbarátnö "szüleim"-nek hívja a párom szüleit?
Naponta fél órát telefonálgatnak, és hallom, hogy a lány szüleinként emlegeti a völegényem szüleit, föleg az apukáját. ("Apu"-nak)
Igaz, hogy a lánynak nincs apukája, mert kicsi volt, amikor elválltak a szülei, az anyukája meg nem igazán foglalkozott vele, így a pároméknál nött fel szinte. (3 évet lakott velük még gimnazista korában).
Aztán szakítottak, férjhez ment, de még ugyanúgy tartják a kapcsolatot. A völegényem most is náluk lesz 7végén.
Nekem sem volt épp mintacsaládom, de nem hívom "szüleim"-nek a szüleit.
(Egymás közt "apukád" és "anyukád")
Rendben van amit a csaj csinál vagy tényleg fura?
Sosem foglalkoznék ilyennel a helyedben. Hagy hívja mindenki úgy a másikat, ahogy akarja, vagy megszokta.
Én sem hívtam sosem egyetlen anyós/após jelöltet sem így,mint ahogy írod, de szerintem hagyd rá.Az ő dolguk..
Mondjuk ha együtt lennének talán beleférne. Anyu is anyukának és apukának hívta apu szüleit.
Csak a férje szüleit nem hívja így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!