Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Normális, ha az exbarátnö...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, ha az exbarátnö "szüleim"-nek hívja a párom szüleit?

Figyelt kérdés

Naponta fél órát telefonálgatnak, és hallom, hogy a lány szüleinként emlegeti a völegényem szüleit, föleg az apukáját. ("Apu"-nak)

Igaz, hogy a lánynak nincs apukája, mert kicsi volt, amikor elválltak a szülei, az anyukája meg nem igazán foglalkozott vele, így a pároméknál nött fel szinte. (3 évet lakott velük még gimnazista korában).

Aztán szakítottak, férjhez ment, de még ugyanúgy tartják a kapcsolatot. A völegényem most is náluk lesz 7végén.

Nekem sem volt épp mintacsaládom, de nem hívom "szüleim"-nek a szüleit.

(Egymás közt "apukád" és "anyukád")

Rendben van amit a csaj csinál vagy tényleg fura?

2014. okt. 29. 19:52
 1/9 anonim válasza:
21%
Ez még akkor sem lenne normális, ha együtt lennének a vőlegényeddel... Hisz ha ugyan azok a szüleik akkor testvérek. Ez így nagyon hülyén hangzik.
2014. okt. 29. 20:00
 2/9 anonim ***** válasza:
91%

Sosem foglalkoznék ilyennel a helyedben. Hagy hívja mindenki úgy a másikat, ahogy akarja, vagy megszokta.

Én sem hívtam sosem egyetlen anyós/após jelöltet sem így,mint ahogy írod, de szerintem hagyd rá.Az ő dolguk..

2014. okt. 29. 20:03
 3/9 anonim ***** válasza:
98%
Szerintem hogyha a szüleit nem zavarja, akkor téged sem kellene, hogy zavarjon. Te magad írtad, hogy náluk nőtt fel szinte, akkor miért lenne fura?
2014. okt. 29. 20:03
 4/9 A kérdező kommentje:

Mondjuk ha együtt lennének talán beleférne. Anyu is anyukának és apukának hívta apu szüleit.

Csak a férje szüleit nem hívja így.

2014. okt. 29. 20:07
 5/9 anonim ***** válasza:
90%
Nem igazán normális, illetve lehet, hogy csak nem megszokott, de őszintén én nem idegesíteném magam ezen.
2014. okt. 29. 20:29
 6/9 anonim válasza:
100%
Szerintem meg az a fura, hogy a vőlegényed náluk tölti a hétvégét... Miért?
2014. okt. 29. 20:30
 7/9 A kérdező kommentje:
Mert jóban van a csajjal meg a férjével
2014. okt. 29. 20:35
 8/9 anonim ***** válasza:
94%
Van, hogy valaki "pótszülőt" választ, ez még rendben van, az viszont nem, hogy a párod az exénél tölti a hétvégéket. Én inkább emiatt aggódnék.
2014. okt. 29. 20:37
 9/9 anonim ***** válasza:
50%
Én is, és a párom is Apunak, és Anyunak hívjuk egymás szüleit. Az első férjem feleségével én is jóban vagyok, gyakran vagyunk egymás társaságában. Semmi kivetni valót nem találok ebben.
2014. okt. 29. 20:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!