Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » A szüleim válásánál mehetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szüleim válásánál mehetek ilyen esetben az apukámmal?

Figyelt kérdés

A szüleim nagyon úgy néz ki, hogy el fognak válni. 15 éves vagyok, apa 5. éve dolgozik kint Németországban. Anya nem alkoholista és nem is nevel rosszul, de én apával szeretnék menni mert ő kompromisszumképesebb.

Továbbá - most kövezzetek meg, tudom hogy elítélendő, de - apa jóval többet keres és engem megijeszt, hogy harmadannyiból kellene élnünk ha itthon maradok anyával.

16/L

2014. okt. 3. 16:19
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
70%
Kompromisszumképesebb - vagyis megenged mindent, amíg anyukád szigorúbban nevelne, továbbá több pénzt szeretnél. A bíróság figyelembe fogja venni a kérésed mindenképp, de nem biztos, hogy az a jó neked, ha túl lazán vagy fogva.
2014. okt. 3. 16:22
 2/16 anonim ***** válasza:
54%
Nem lehet túl jó a kapcsolatod édesanyáddal, ha az anyagiak miatt elhagyod őt, bár gondolom a szigor is közrejátszik benne és talán még jobban.
2014. okt. 3. 16:25
 3/16 A kérdező kommentje:

Egyszerűen nem tetszenek a szabályok amiket hoz.

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__szulo-gye..

Itt már írtam kettőnk kapcsolatáról.

2014. okt. 3. 16:28
 4/16 anonim ***** válasza:
4%
Nos, szinte kizárt. Külföldre nem fognak elhelyezni.
2014. okt. 3. 16:29
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Ott kezdődik, hogy apukád egyáltalán akar-e? Mert, ha nem, te a fejed tetejére is állhatsz, akkor se helyeznek hozzá.
2014. okt. 3. 16:30
 6/16 anonim ***** válasza:
67%

4., ez hülyeség.

14 éves kor felett gyermekelhelyezésben szinte kizárólagos perdöntő a gyerek választása. A külföld nem akadály, viszont az alkoholizmus vagy hasonlók igen.

Ha a kérdező egyértelműen az apjánál akar maradni, és az apja is így szeretné, akkor semmi akadálya.

2014. okt. 3. 16:34
 7/16 anonim ***** válasza:
77%

16 ėves vagy,itt a borosag sem fog akkaratod ellenere anyukadnaknitelni. Ebben az esetben a birosag eleg ėrettnek fog gondolnj hogy eltud dontenni kivel maradsz!

Ha apukad vallal sot kerne teged a birosagon akkor igen valoszinu apukadnal lehetsz!

De indok az nem *indok*a szigor es a.penz... sajnos ehez jobb egy olyan dolgot mondanod hogy apaukadat jobban szereted es ezert szeretnel vele elni!!

2014. okt. 3. 16:34
 8/16 anonim ***** válasza:
17%
Nem hülyeség, 6. Kulfoldre nem helyezik el, plane nem az anyja akarata ellenére.m
2014. okt. 3. 16:39
 9/16 anonim ***** válasza:
0%
Én is úgy tudom, hogy amíg 18 éves nincs, addig ugyan elviekben az apjukájánál is maradhat mert neki már tényleg figyelembe veszik a kérését, de ha az anyja nem járul hozzá, akkor semmiképp nem mehet külföldre amíg be nem tölti a 18-at. Amúgy ha az anyukájával marad, akkor apa fizetéséből levonják a gyerektartást és ha németországban dolgozik akkor az nem kevés. Minimálisan 30%ot vonnak, de ez arányosan nő azzal hogy mennyivel keres többet mint a hazai minimálbér. Magyarul egy komplett magyar fizut is megítélhetnek ebben az esetben az anyukájának. Szóval az anyagiak miatt nem biztos hogy ennyire aggódnia kéne.
2014. okt. 3. 16:52
 10/16 anonim ***** válasza:
16 évesen már te döntesz, hova akarsz kerülni. Ha az édesapádhoz, hát oda.
2014. okt. 3. 16:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!