Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szüleim válásánál mehetek ilyen esetben az apukámmal?
A szüleim nagyon úgy néz ki, hogy el fognak válni. 15 éves vagyok, apa 5. éve dolgozik kint Németországban. Anya nem alkoholista és nem is nevel rosszul, de én apával szeretnék menni mert ő kompromisszumképesebb.
Továbbá - most kövezzetek meg, tudom hogy elítélendő, de - apa jóval többet keres és engem megijeszt, hogy harmadannyiból kellene élnünk ha itthon maradok anyával.
16/L
Egyszerűen nem tetszenek a szabályok amiket hoz.
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__szulo-gye..
Itt már írtam kettőnk kapcsolatáról.
4., ez hülyeség.
14 éves kor felett gyermekelhelyezésben szinte kizárólagos perdöntő a gyerek választása. A külföld nem akadály, viszont az alkoholizmus vagy hasonlók igen.
Ha a kérdező egyértelműen az apjánál akar maradni, és az apja is így szeretné, akkor semmi akadálya.
16 ėves vagy,itt a borosag sem fog akkaratod ellenere anyukadnaknitelni. Ebben az esetben a birosag eleg ėrettnek fog gondolnj hogy eltud dontenni kivel maradsz!
Ha apukad vallal sot kerne teged a birosagon akkor igen valoszinu apukadnal lehetsz!
De indok az nem *indok*a szigor es a.penz... sajnos ehez jobb egy olyan dolgot mondanod hogy apaukadat jobban szereted es ezert szeretnel vele elni!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!