Vitába keveredtem apukámmal azon, hogy az ingyen cuccokat mindenképpen el kell-e fogadni? Ti hogyan vélekedtek?
Az a helyzet, hogy nagyon jó környéken élünk a vőlegényemmel (ötker). A tárolóba ki volt téve egy bontatlan, új kávéfőző automata gép (az a kapszulás vagy milyen), és oda volt írta egy post-it-re, hogy:" Kettőt kaptunk nászajándékba, ha kell valakinek, nyugodtan vigye el.:)"
Apukám eljött hozzánk vidékről és azt mondta, az ingyen cuccot el kellett volna hoznunk. De szerintem ha valamire nincs szükségem (nekünk is van kávéfőzőnk, és a konyhánk annyira pici, hogy konkrétan nincs felület vagy polc, ahova beférne ez a gép), akkor is el kellett volna hoznom, csak mert ingyen volt.:))
Én szoktam könyveket selejtezni, azt mindig elviszi valaki a tárolóból, ez tény. De az azért más, mint egy háztartási kisgép. Máskor is kaptunk már elköltöző szomszédokról dolgokat, de azok hasznosak voltak, pl. nagy üvegtál popcornnak, nagy fa vágódeszka, pohárkészletek.
Ti mit gondoltok? Élhetetlenek vagyunk a vőlegényemmel?
27N
Én sem vagyok rászorulva, de én elhoztam volna. Ha nekem nincs is szükségem rá, akkor elajándékoztam volna vagy feltettem volna valamelyik aukciós oldalra. Leleményeseknek áll a világ.
Bár nehezen tudom ezt az egészet elképzelni még az ötödik kerületben is történt.
Itt nagyon jó a közösség a házban, mi is gyakran kiteszünk ezt-azt. Pl. vettünk kávét, de véletlenül mézeset, és kitettük dobozostól, csak pici hiányzott belőle, hogy "nem ízlik, valaki szereti a melange-ot?:)" és elvitték természetesen:) Aztán írtam az üvegtálas esetet is, ami viszont kellett és szívesen fogadtuk.:)
Lehet, hogy élhetetlenek vagyunk, mondjuk én gáznak éreztem volna eladni ilyesmit, elajándékozni meg senkinek sem tudtam volna.
Nem az, hogy zavar, hogy apa ilyesmit mondott, csak kíváncsi vagyok más véleményére, mert nekünk eszembe se jutott elhozni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!