Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Vitába keveredtem apukámmal...

Vitába keveredtem apukámmal azon, hogy az ingyen cuccokat mindenképpen el kell-e fogadni? Ti hogyan vélekedtek?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy nagyon jó környéken élünk a vőlegényemmel (ötker). A tárolóba ki volt téve egy bontatlan, új kávéfőző automata gép (az a kapszulás vagy milyen), és oda volt írta egy post-it-re, hogy:" Kettőt kaptunk nászajándékba, ha kell valakinek, nyugodtan vigye el.:)"

Apukám eljött hozzánk vidékről és azt mondta, az ingyen cuccot el kellett volna hoznunk. De szerintem ha valamire nincs szükségem (nekünk is van kávéfőzőnk, és a konyhánk annyira pici, hogy konkrétan nincs felület vagy polc, ahova beférne ez a gép), akkor is el kellett volna hoznom, csak mert ingyen volt.:))

Én szoktam könyveket selejtezni, azt mindig elviszi valaki a tárolóból, ez tény. De az azért más, mint egy háztartási kisgép. Máskor is kaptunk már elköltöző szomszédokról dolgokat, de azok hasznosak voltak, pl. nagy üvegtál popcornnak, nagy fa vágódeszka, pohárkészletek.

Ti mit gondoltok? Élhetetlenek vagyunk a vőlegényemmel?

27N

2014. aug. 7. 21:22
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
85%

Pont kellene egy uj kv fozo, tehat elvittem volna.

De ha valami olyan, amibol van legalabb egy, ami tokeletesen mukodik, akkor othagytam volna.

Szerintem ti csinaltatok jol.

Szamomra annyira furcsa ez a "de el is lehetett volna adni" hozzaallas.

Irhatnam, hogy azert tart itt az orszag, mert mindenki a maga hasznat nezi. De nem, nem ezert tart itt, de ez is hozzatartozik.

2014. aug. 7. 21:52
 12/18 anonim ***** válasza:
73%

Ha nekem nem kellett volna, otthagyom. Bunkosag felvenni, es utana eladni valahol. Nem ezert tettek ki.

De ehhez intelligencia kell, hogy valaki felismerje.

2014. aug. 7. 21:55
 13/18 A kérdező kommentje:

Szerintem is morbid lett volna eladni, hiszen ők jószándékból tették ki, hátha valakinek kell.:) Én egyébként sem adok el semmit, hanem ki szoktuk mi is tenni oda a Társalgóba. Nem szeretek ilyenekkel időt tölteni.

Elajándékozni senkinek sem tudtam volna, mindenkinek van mindene, apukám szerintem csak ilyen világban nőtt fel:) De otthon ők is simán kidobják, szóval nem is értem:) Csak ők neveltek fel engem.:)

2014. aug. 7. 22:04
 14/18 anonim ***** válasza:
71%
Én inkább eladnám az ilyesmit, de ezek szerint ő sem tudta. Ha nem kell, szerintem se vidd haza.
2014. aug. 7. 22:04
 15/18 anonim ***** válasza:
73%
Tök jó környéken lakhattok, megyek én is oda:) Amúgy ha nincs szükségetek rá és amúgy is meg van mindenetek, akkor minek még egy plusz lom? Szerintem ha nem vagytok rászorulva, nem kell elvinni.
2014. aug. 7. 22:10
 16/18 A kérdező kommentje:

Nagyon jó a közösség, meglepő ez szerintem a Belváros szívében, de mindenki adakozik. Pl. tavaly egy néni hozott a telkükről egy csomó orgonát és hozott nekünk is, mert "kedves fiatal pár" vagyunk.:) Olyan édes!:)

Szerintem meg sem próbálta eladni, nem mindenki ennyire IT-s, hogy egyből netes eladással próbálkozik, nekem eszembe se jutott ez, mielőtt itt most olvastam komiban:) Aukciós oldalon ritkán járok vevőként is, nincs hozzá türelmem...

2014. aug. 7. 22:18
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Veled értek együtt kedves Kérdező!
2014. aug. 7. 23:20
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Hát én is ott hagytam volna, mert nem lett volna rá szükségem. Biztosan olyan valaki vitte el, akinek nagyobb szüksége volt rá vagy akár az árára.
2014. aug. 8. 07:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!