Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szüleim elváltak, és egyszer itt, egyszer ott leszek,!?
A holmijaid hurcolászni kell, kivéve ha kettő van belőle.
A cuccodat megtanulhatod te is kimosni, nem nagy ördöngősség.
Ha neked valami nem jó, szólj nekik. Ez a te életed. Ha jó ez az ide-oda mászkálás, akkor is mondd meg, hogy szeretnéd, ha ruháid lennének mindenhol, saját szobád, és cuccaid. Épp elég lesz az iskolai dolgaidat mindig cipelni, de ne kelljen már állandóan bőröndből élned, mint egy turistának a hotelben.
Személy szerint nem vagyok a híve ennek, de a lényeg az, hogy neked jó legyen.
Gratulálok a döntésedhez és hogy kiálltál magadért. Azért ne felejtsd el a szüleiddel is megbeszélni ezt a dolgot.
Eleinte biztos macerás lesz a költözgetés, de előbb-utóbb ki fog alakulni a rend. Meg fogod tapasztalni, hogy esetleg mi az, amiből kettő kell. És cuccaid is lesznek előbb-utóbb mindenhol.
Ne hagyd magad elbátortalanítani! Mosni meg bárhol lehet
&!
Erto olvasas: "mindkettő eldöntötte magába, hogy csak nála leszek. Én meg eldöntöttem, hogy mindkettőnél."
Hol latod, hogy megegyeztek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!