Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Szüleim elváltak, és egyszer...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szüleim elváltak, és egyszer itt, egyszer ott leszek,!?

Figyelt kérdés
Ilyenkor a ruháimat ki fogja kimosni? Cuccaimat mindig ide-oda kell majd hordani?
2014. okt. 5. 20:34
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
75%

A holmijaid hurcolászni kell, kivéve ha kettő van belőle.

A cuccodat megtanulhatod te is kimosni, nem nagy ördöngősség.

2014. okt. 5. 20:35
 2/13 intrepid ***** válasza:
100%
Mondjuk kérdezni, kommunikálni nem tudsz velük?
2014. okt. 5. 20:43
 3/13 A kérdező kommentje:
De, de mindkettő eldöntötte magába, hogy csak nála leszek. Én meg eldöntöttem, hogy mindkettőnél.
2014. okt. 5. 20:47
 4/13 anonim ***** válasza:
38%

Ha neked valami nem jó, szólj nekik. Ez a te életed. Ha jó ez az ide-oda mászkálás, akkor is mondd meg, hogy szeretnéd, ha ruháid lennének mindenhol, saját szobád, és cuccaid. Épp elég lesz az iskolai dolgaidat mindig cipelni, de ne kelljen már állandóan bőröndből élned, mint egy turistának a hotelben.

Személy szerint nem vagyok a híve ennek, de a lényeg az, hogy neked jó legyen.

2014. okt. 5. 20:52
 5/13 szántóvető ***** válasza:
81%
sokkal jobb így mintha egyik szülődnek sem kellenél.örülj neki hogy 2 helyen fogsz lakni mert több cuccod lesz ill. változatosabb életed lesz.mosni meg a mosógép fog amit megtanulsz kezelni.
2014. okt. 5. 21:08
 6/13 anonim ***** válasza:
0%
ne gondolj erre kérdező a bíroság majd dönt, az ilyen közös felügyeletet a magyar bíróság amúgy se szokta megítélni
2014. okt. 5. 23:17
 7/13 anonim ***** válasza:
61%
Ha a felek ebben egyeznek meg, akkor az egyezséget jóváhagyja, kedves Utolsó...
2014. okt. 6. 05:58
 8/13 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy? A véleményedet ugyanis csak akkor kérdezik meg, ha 16-ot mar betöltötted, de akkor se feltétlenül veszik figyelembe. Igen ritka Magyarorszagon a megosztott felugyelet, ugyhogy arra nem nagyon kellene számítani....l
2014. okt. 6. 06:00
 9/13 anonim ***** válasza:

Gratulálok a döntésedhez és hogy kiálltál magadért. Azért ne felejtsd el a szüleiddel is megbeszélni ezt a dolgot.

Eleinte biztos macerás lesz a költözgetés, de előbb-utóbb ki fog alakulni a rend. Meg fogod tapasztalni, hogy esetleg mi az, amiből kettő kell. És cuccaid is lesznek előbb-utóbb mindenhol.

Ne hagyd magad elbátortalanítani! Mosni meg bárhol lehet

2014. okt. 9. 11:05
 10/13 anonim ***** válasza:

&!

Erto olvasas: "mindkettő eldöntötte magába, hogy csak nála leszek. Én meg eldöntöttem, hogy mindkettőnél."

Hol latod, hogy megegyeztek?

2014. okt. 9. 11:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!