Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Így mennyi gyerektartást kérjek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Így mennyi gyerektartást kérjek?

Figyelt kérdés

Nagyjából 10 hónapja vagyunk külön, az eredeti felállás szerint közös felügyelettel neveljük a 3 közös gyermekünket, de ez az exemnek nem vált be. A gyerekek kikészítik őt is és a barátnőjét is, ezért szeretné, ha csak heti 1-2 napot lennének náluk. A gyerekek utáni költségek felét sokallja, azt mondja ennyit nem tud kigazdálkodni, ezért szeretné, ha inkább megegyeznénk egy fix összegben.

A fizetése 187000Ft adókedvezménnyel, ezen felül kapja a csp. felét is (24000Ft).

Ebben az esetben mennyi lenne a reális összeg? Kíváncsi vagyok a véleményekre. Majd leírom, hogy én mennyit kértem, de első körben nem szeretnék ezzel senkit befolyásolni.

2014. okt. 16. 15:44
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Én még annyit szólnék hozzá hogy az adókedvezmény akkor jelentősebb összegű, minél több a fizetés. Tehát egy magasabb fizetésű ember elég sok adókedvezményt kap, egy alacsonyabb fizetésű pedig pár ezer forintot.

DE az exed az adókedvezményt nem veheti igénybe, ha Te neveled őket.

2014. okt. 16. 20:41
 22/24 anonim ***** válasza:
100%

"ha már elhúzott nőcihez, önként és dalolva, NEM jár neki lakáshasználati díj sem. Pofikája lapos"

Miért ne járna attól még a tulajdona marad.

"el is tiltanám töle a gyerekeket"

Amit szerencsére nem tehet meg mivel az apának láthatási joga van amit az anya nem korlátozhat mert ha megteszi pénzbírság mellett börtönbe is zárhatják érte.

Szóval hülyeségeket nem kell írni.

2014. okt. 16. 21:13
 23/24 anonim ***** válasza:
51%
Én kb. ugyanilyen fizetésből 45e ft-ot kérek a 3 gyerekre. Jogilag kérhetnék többet, de az exnek is kell élni valamiből,semmi értelem hogy tönkretegyem.
2014. okt. 17. 10:04
 24/24 anonim ***** válasza:
Mi újság veletek kérdező?
2015. ápr. 21. 19:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!