Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Van ebből kiút? Hogyan?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van ebből kiút? Hogyan?

Figyelt kérdés

Sokat gondolkoztam rajta, hogy megírjam-e, de lehet, hogy tudtok segíteni. Lehet,kicsit hosszú lesz, de megpróbálom csak a fontosakat beleírni.

Az én történetem ott kezdődött,hogy megtudtam 21 évesen ( pont egy éve kb.), hogy terhes vagyok. 12 hetes volt a magzat, tehát nem volt kérdés, megtartom-e. Nagyon megijedtem, sose akartam gyereket, de ami a legfontosabb: a baba apukájával szakítottunk a baba kiderülése előtt 2-2 héttel. Nekem jó volt nélküle, tudtam, nem vagyunk egymáshoz valók, nemhiába lett annak vége, és nem is akartam folytatást. De végül a környezetem és a "belső hangok" hatására, mégis újrakezdtem vele. Megszületett a baba, én sem úsztam meg a depressziót, teljesen ki voltam készülve, mondtam is csúnya dolgokat, nem is éreztem magam alkalmasnak az anyaságra, plusz amíg azt láttam mindenhol, hogy a kortársaim járnak össze-vissza bulizni, élik az életüket, addig én begubózva egy gyerekkel szenvedem a mindennapjaim. Hála isten, az apja sokat segít, ő is nagyon gyerek még, csak 24. De nagyon-nagyon rossz a kapcsolatunk. Nem érzek semmit iránta, mindig veszekszünk, és ha nem lenne gyerek rég szakítottam volna vele.

A baba már 6 hónapos, még mindig minden nagyon rossz, anyám is itt él, de a gyerek születése óta nagyon megromlott vele is a kapcsolatom, plusz a párommal is egyre rosszabb a helyzet. Tény, hogy sokat segít, de bunkó velem, kaffog, stb. Lehet, hogy szakemberhez kellett volna már fordulnom, de az is ugye drága mulatság. Én felismerem, hogy szükségem volt/van rá. Arra gondoltam, hogy megvárom míg 1 éves lesz a gyerek, utána pedig lépek. Vagy szerintetek meddig várjak? Változni nem fog a helyzet köztünk. Fogalma nincs hogy kell bánni egy barátnővel. (ez egy külön,hosszú történet) Nem tudom, meddig várjak, lehet , hogy most kéne lépnem? De akkor mégjobban magamra maradok. Plusz bennem van, hogy valószínűleg nehéz lesz normális férfit találnom egy kisgyerekkel. A mai napig nem tartom magam jó anyának, pedig ellátom , de csak a kötelezőket. Nem tudom átélni/átérezni az anyaságot. Nekem abszolút nem öröm. Persze, szeretem, de érzem, ez nem az igazi, nem ezt kéne éreznem..Új életet szeretnék kezdeni Budapesten..de nem tudom, hogy indulhatnék el oda is. (Apukám tudna segíteni valamennyire) Esetleg ötletek? Bármivel kapcsolatban, ha tudtok valami okosat mondani, azt megköszönném.

2014. okt. 2. 10:18
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

neked kislány vagyok:)

te meg miért nem asszonyt gyűröd éppen? vagy a postás gyúrja?

2014. okt. 2. 11:03
 12/18 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi segítő válaszokat, várom a továbbiakat.. a bunkókkal meg nem kell foglalkozni, így is elég sz*r és unalmas az életük.. de nyugi, másnak is szar, én is ítélkezhetnék, de én a saját problémámmal vagyok elfoglalva, nem a tiéddel ;)
2014. okt. 2. 11:18
 13/18 anonim ***** válasza:
50%

az a kérdés menyi erő van ezt végig vinni ....

erő kell akarat és magabiztosság és sok makacsság is :-)

de most mondom h nagyon nehéz lesz mire stabillá teszed az életed a gyerekkel együtt

pasit lehet találni .. ált 1 gyerek még akadály, mondjuk szerintem több sem :-)

2014. okt. 2. 12:32
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Pszichológus van TB alapon is - érdemes lenne elmenni.

Azon gondolkodtál már, hogy mindketten költözzetek Pestre? Ott akár külön albérletben is élhetnétek, max. 1 órára egymástól.

Vagy a párodnak van munkája?

2014. okt. 2. 12:59
 15/18 anonim ***** válasza:
63%
Amint tudod, add bölcsibe a kisfiad és keress munkát! Nagyon nehéz lesz egyedül, de szerintem még mindig jobb, mint ahogy most élsz. Sem az anyukáddal sem a gyereked apjával (direkt nem írom párodnak) nem jössz ki, ebbe így beleőrülsz előbb-utóbb. Szóval én azt javaslom, keress munkát amint tudsz. Ha apukád esetleg nem nyugdíjas, akkor vigyázhatna a gyerkőcre, amikor beteg (bölcsiben eleinte biztosan sokat lenne beteg).
2014. okt. 2. 13:47
 16/18 anonim ***** válasza:
39%
El tudnád magatokat tartani Budapesten? Amíg erre a válasz nem, addig nincs miről beszélni.
2014. okt. 2. 13:52
 17/18 anonim ***** válasza:
76%

TB pszichológushoz a háziorvosod tud küldeni, beutalóval.

Menj el az orvosodhoz, és beszéld meg vele a helyzetet.

2014. okt. 2. 15:11
 18/18 anonim ***** válasza:
75%

magnézium, citromfű tea, halolaj kapszula, sok mozgás sokat javithat a depresziodon,

a költözés meg ahogy már irták pénz kérdés csak a kaukció 1-2 százezer, munkát bölcsit ott se könyebb találni és 3 szor anyiba kerül az élet, ha a gyerek megbetekszik ki vigyáz rá nagyon át kell gondolni

2014. okt. 2. 19:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!