Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baba után romlik a házasságunk. Hogy mentsem meg?
ha a szex nem is megy még mindig beleférhet némi összebújás és petting....
ha megteheted és a gyerek elég nagy hozzá - nagyszülők
és nektek egy nyugis esteéjjel
finom vacsi némi alkohol és sok ölelés csók
beszélgetés tilos legalábbis a problémákról !
a emlékszel mikor ... mehet
vagy menj be és mosd meg a hátát mikor fürdik (persze más is lehet :-D
Kedves kérdező. Átérzem a problémádat. Hasonló szituban vagyunk mi is a férjemmel. Nagyon szuperul indult minden és most is az tulajdonképpen, de mégis van valami ami gátol minket a felhőtlen együttlétben. Én sem golyóztam be a babázások után, a férjem sem, mégis most a második baba után kissé fáradtabb vagyok estére, ő is, és ami nálunk változott, hogy ő időnként kiabál. Ha csak egy hangos szava van, már úgy érzem, egy fokkal távolabb kerültem tőle. Korábban ő volt maga a megtestesült nyugalom, az a típus, akinek a tej is megaludt a szájában, de mostanra ez megváltozott, és látom rajta, hogy feszültebb, idegesebb, míg én csak annyit kérek, hogy ne kiabáljon és akkor minden oké részemről, akkor én sem leszek erre reagálva feszültebb és hidegebb. Én is sokszor kezdeményezek ugymond nem is tudom mit, békülésnek is lehet hívni, de aztán ismét egy hirtelen kiabálás (többnyire velem) és akkor megint visszaléptem és megint semmmi kedvem a szexhez. :(
Én nekem is másodlagos a szex, és elsődleges a lelki nyugalom, biztonság, amit eddig az ő türelmében és nyugodtságában kaptam meg. MOst ez nagyon hiányzik nekem.
Hogyan tudnád megmenteni a házasságodat? Elsőként kettes programra elmenni, ha csak napi 2-3 óra, amíg alszik a pici ,elugrani egy cukrászdába, már az is nagyon jó.
:)
Mi ezt tesszük és már tervezem a következő délutánunkat.
értelek kérdező, nagyon is. És nincs olyan feladat a férjed számára, ami őt büszkeséggel, jó kedvvel töltené el, téged meg visszaterelne abba az irányba, hogy ismét felnézhess rá.
Van a férjednek bármiben sikerélménye? Lehet ő az a típus, akinek kell, hogy legyen valami elfoglaltság, amiben pozitív eredményt ér el.
A baba sokat kel éjszaka?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!