Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Már csak a válás segíthet?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Már csak a válás segíthet? Van akinek már sikerült másképp megoldani ezt a helyzetet?

Figyelt kérdés

7 éve vagyunk házasok a férjemmel. Sokáig nem volt semmi baj, mindent megtudtunk beszélni. De kb egy éve elkezdett megváltozni. Egyre kevesebbet segített a házimunkával, ha segített is könyörögni kellet neki, hogy csinálja, pár hónapja meg már egyáltalán nem csinál semmit. Én viszont eljutottam arra a pontra, hogy már nem bírom és nem is akarom egyedül csinálni. Próbáltam már valahogy megbeszélni vele, próbáltam már trükközni, nem használt semmi. Tegnap este megkértem, hogy legyen szíves elmosogatni, mert nekem még dolgoznom kell és nem akarok hajnalig fönt lenni. Erre közölte, hogy ő biztos nem fogja megcsinálni és elvonult. Na akkor elpattant a cérna utána mentem és megkérdeztem (na jó kiabáltam, nagyon ideges voltam), hogy mégis mi akadályozza meg benne. Erre az arcomba vágta, hogy azért mert az a nő dolga és elege van belőle hogy a haverjai kiröhögik amiért papucs, meg azoknak a felesége/barátnője bezzeg mindent megcsinál.

Azóta még nem igen tértem magamhoz... Ma egész nap ezen kattogtam, de csak oda lyukadok ki, hogy vagy vállalom a cseléd szerepet, vagy válás.

Az első semmiképp nem opció, én nem leszek senki lábtörlője, de a második se tetszik túlságosan.

Van aki volt már ilyen helyzetben és sikerült megoldania válás nélkül?

2014. szept. 20. 22:17
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%
Én megkérdezném tőle, hogy ha neki jár a szabadidő neked miért nem? Az hol igazságos, hogy ő mereszti a fenekét, amíg te takarítasz, mosogatsz. A haverjai szégyelhetnék magukat, hogy cselédnek tartják otthon a feleségüket, de ha szerinte ez normális, akkor vegyen el egy takarítónőt, akinek más dolga nem lesz...
2014. szept. 21. 10:49
 22/22 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg tőle melyik haverjai is ezek akiknek az asszony a cselédjük otthon? Aztán közöld vele hogy holnap elbeszélgetsz a nővel tényleg így van-e, vagy a haver csak adja a kamut ki ne derüljön hogy épp ő a papucs. Ezt biztos nem akarná annyira :-) . Mármint hogy beszélj a haver feleségével. De simán azt is mondhatod neki: havernál az a szokás,nálunk ez,az ő neje megcsinálja,én nem. Ha nem felel meg neked költözz a haverhoz mert mostantól nem fogok mosni főzni rád ha semmit se segítesz. És ha ez neki válóok hát menjen mert ha a haver előbbrevaló mint téged boldoggá tenni segíteni akkor nem szeret igazán.
2014. szept. 21. 20:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!