Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Szerintetek létezik, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek létezik, hogy valaki 7 éven keresztül veled van, és az elválás után azt mondja, hogy nem érzett semmit csak az elején, aztán csak úgy elvoltatok?

Figyelt kérdés

Végig mondta,hogy szeret, tettekkel is bizonyította.

Mennyire igaz ez szerintetek?

2014. szept. 20. 17:04
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
0%
Ja, most ismerlek csak meg...szóval te még mindig azon kattogsz, hogy miért szedett össze az exed egy új nőt? Azért, mert egy önző dög vagy, és végre ezt ő is belátta.
2014. szept. 20. 21:29
 22/30 A kérdező kommentje:
nincs új nője.. szerintem összetévesztesz valakivel, első kérdésem.
2014. szept. 20. 21:36
 23/30 anonim ***** válasza:
Szerintem ha jól érezted vele magad akkor nem kidobott idő. Mindegy ő mit mond. Neki ezt egyszerűbb mondani. 7 évig nehéz érzelmek nélkül együtt lenni
2014. szept. 20. 21:46
 24/30 anonim ***** válasza:
Létezik. Az ismeretségi körömben is volt ilyen pasas, aki 19 év házasság után közölte a feleségével, hogy neki csak egy cseléd és egy állandó lyuk kellett, de most már öreg ezért lecseréli másra. Ilyen hosszú ideig hazudta a feleségének, hogy szereti.
2014. szept. 20. 23:02
 25/30 anonim ***** válasza:

"Igazabol ezeket nem nekem mondta hanem egy haverjanak."

És mi van, ha a haver a hunyó? Ő biztosan igazat mondott?

2014. szept. 20. 23:48
 26/30 A kérdező kommentje:
Az a haverja az en legjobb baratom, nem hazudna. Mutatott parbeszedet is kettejuk kozott.
2014. szept. 20. 23:51
 27/30 anonim ***** válasza:
Marhára jó barát, tudnia kéne, hogy mikor fogja be a a száját. A expasidnak meg ezzel valami célja volt, tudta, hogy kinek öntse ki a szívét, hogy az vissza jusson hozzád, bántani akart. Úgyhogy nem ér egy könnycseppet sem.
2014. szept. 20. 23:58
 28/30 A kérdező kommentje:
Vegul is, legalabb mar nem elek hazugsagban..megtudtam, hogy sosem voltam fontos csak el volt velem, nem fogok tovabb remenykedni, hogy valaha is visszater, mert eddig azt tettem.
2014. szept. 21. 00:01
 29/30 anonim ***** válasza:

Szerintem nincs olyan hogy valaki x év után csak úgy rájön, hogy ő már nem szeret.... Az ilyen szerintem soha nem szeretett.... Csak hitegeti a másikat amíg nem jön jobb, vagy meg nem unja a dolgot.

Bár azzal sem stimmel valami, aki nem veszi észre ennyi időn keresztül a párján, hogy nem őszinte....

Én is jártam már úgy, hogy valaki próbált hülyének nézni, bemagyarázni nekem hogy így szeret, úgy szeret, tett is az ügy érdekében, de egyszerűen megéreztem hogy hazudik. Szóval nem tartott évekig a dolog mire feltűnt...pár hónap elég volt hozzá hogy rájöjjek, nincsenek igazi érzései irányomban. Ezért is és más dolgok miatt is, 1 éven belül elhagytam.

2014. szept. 21. 02:41
 30/30 anonim ***** válasza:

Igen létezik. Nagyon sokan élnek inkább lakótársként együtt, mint párkapcsolatként. Hihetetlen hogy képesek egyesek erre, mások meg hogy nem veszik észre.

Most már ne rágódj a múlton, előre nézz. Pozitívan, nyitottan várd az új dolgokat, új embereket az életedben. Szerintem hamarosan valami nagyon jó dolog fog történni veled, mert minden vég valaminek a kezdete!

2014. szept. 23. 17:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!