Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Szerintetek létezik, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek létezik, hogy valaki 7 éven keresztül veled van, és az elválás után azt mondja, hogy nem érzett semmit csak az elején, aztán csak úgy elvoltatok?

Figyelt kérdés

Végig mondta,hogy szeret, tettekkel is bizonyította.

Mennyire igaz ez szerintetek?

2014. szept. 20. 17:04
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:

Ez a leghülyébb kifogás! "Nem szerettelek,nem érzem már stb.." Velem is ez volt, még előtte levő héten is hős szerelmesek voltunk,aztán ezt bejelentette. Akkor se és most se hiszem el.

De örülök,hogy megszabadultam tőle, mert egy arrogáns,kis ribi lett belőle, és ezek szerint jó voltam arra,hogy felkaroljam.

A lényeg,hogy mindig van valami a háttérben szerintem.

2014. szept. 20. 17:39
 12/30 A kérdező kommentje:

minden rosszban együtt voltunk, mindent átvészeltünk..

segítettük egymást mindenhogy.

éreztem,hogy szeret, láttam rajta, ilyet nem hiszem,hogy lehet hazudni..

2014. szept. 20. 17:45
 13/30 anonim ***** válasza:

Akkor meg most hazudik, valahol mindenképpen hazudott.

És nem azt mondta, hogy sosem szeretett, hanem, hogy az elején érzett valami szerelemfélét ez elég indok volt arra, hogy maradjon jó sokáig. Elég kevés valódi szerelem van az életünkben, van amikor csak úgy elvagyunk.

Bizonyította?

2014. szept. 20. 17:51
 14/30 A kérdező kommentje:

szakitás előtt 2 hónappal is bizonyította, igen..

de lehet csak játék volt az egész.

2014. szept. 20. 17:58
 15/30 anonim ***** válasza:

szeretett, csak nem volt szerelmes

lehet ha túl leszel a fájdalmon és jön majd egy igazi nagy szerelem, akkor majd Te is így gondolsz majd rá vissza....

2014. szept. 20. 18:05
 16/30 A kérdező kommentje:

mindegy, hiszek nektek, csak baromira fáj.

az elején biztos szerelmes volt, ezt tudom,de már nem vigasztal semmi.

köszi a válaszokat.

2014. szept. 20. 18:09
 17/30 anonim ***** válasza:
Nem volt szép, hogy ezt a fejedhez vágta, pláne szakításnál, gondolom ő döntött a szakítás mellett. Valamivel indokolnia akarata, az, hogy sosem tényleg övön aluli és főként értelmetlen.
2014. szept. 20. 18:45
 18/30 anonim ***** válasza:

Kerdezo,

Ezek csak szavak,Te magad irod, hogy tettekkel bizonyitotta feled, hogy szeret.

Szerintem mindossze valamiert meg akart bantani, a jelek szerint sikerult is neki. Nekem is mondtak szakitas elhagyas utan regebben hasonlokat, de nagyivben tojtam ra, mert mar mint ember sem erdekelt.

Levegonek neztem, tedd Te is azt ne katogj rajt.

2014. szept. 20. 18:46
 19/30 A kérdező kommentje:
Igazabol ezeket nem nekem mondta hanem egy haverjanak.
2014. szept. 20. 18:53
 20/30 anonim ***** válasza:

Létezik. Teli van vele a világirodalom.

Csakhogy nálatok nem ez volt a helyzet. 7 évig azt mondta, hogy szeret, és nem csak a szavaival, de a tetteivel is alátámasztotta. Ez bizonyára így is volt. Most, amikor elválik tőled, akkor jut eszébe, hogy mégsem szeretett? És hogy igazából végig csak hazudozott? Ilyet akkor mond az ember, amikor az elviselhetetlenül nagy fájdalmat akarja magától távoltartani vagy akkor, ha egy szociopata (csakhogy az nem marad egy ember mellett 7 évig, csak nagyon spec. esetben).

2014. szept. 20. 21:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!