Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kamaszok! Nektek milyen viszonyban váltak el a szüleitek? 14/L
Nem tudom hogy a megfelelő kategóriába tettem-e fel a kérdést. Tulajdonképpen abban sem vagyok biztos hogy mit akarok kérdezni. Csak beszélgetni akarok valakivel erről az egészről. :(
Szóval sokat veszekedtek? Hogy egyezték meg? És hogy döntöttétek el hogy kivel akartok lakni? Tiszteletben tartotta a másik szülőd? És utána milyen a viszonyuk? Nálam például nagyon sokat veszekednek:( anyukám mindig azt mondja hogy elköltözik, velem együtt, apukám pedig ordítja hogy menjél csak, meghogy így raklak ki az utcára ahogy vagy, de aztán amikor látja hogy komoly a helyzet, lökdösi anyut:'( én ilyenkor ordítok hogy fejezzék be és megpróbálok kettőjük közé állni. Az egésznek az ital az oka:( amikor nem iszik apukám akkor nincs ilyen. Nagyon sajnálom anyukámat, amikor látom hogy sír, bántja az amit apu mond rá. Egyszerűen nem bírom elviselni a fájdalmát. Ha a válás kerül szóba, mindketten azt bizonygatják, hogy én velük fogok menni, ilyenkor aztán azt sem tudom hogy minek születtem erre a világra. Most is remegek a félelemtől hogy vajon veszekednek? Tudom hogy ez csak kettőjükre tartozik, de azt is tudom, hogy soha a büdös életbe nem fogják tudni ezt saját maguktól megbeszélni. :( Régóta gondolkozom hogy elmenjek a sulipszichológushoz, de ott állítólag a szülő is kell tudjon róla, és hát az enyémek ha meghallanák ki lennének akadva.:( Néha azt kívánom bárcsak meg se születtem volna:(...
Tud valaki segíteni? Beszélni erről? Bocs a hosszú szövegért:/ A normális válaszadólnak köszönöm szépen előre is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!