Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Kamaszok! Nektek milyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kamaszok! Nektek milyen viszonyban váltak el a szüleitek? 14/L

Figyelt kérdés

Nem tudom hogy a megfelelő kategóriába tettem-e fel a kérdést. Tulajdonképpen abban sem vagyok biztos hogy mit akarok kérdezni. Csak beszélgetni akarok valakivel erről az egészről. :(

Szóval sokat veszekedtek? Hogy egyezték meg? És hogy döntöttétek el hogy kivel akartok lakni? Tiszteletben tartotta a másik szülőd? És utána milyen a viszonyuk? Nálam például nagyon sokat veszekednek:( anyukám mindig azt mondja hogy elköltözik, velem együtt, apukám pedig ordítja hogy menjél csak, meghogy így raklak ki az utcára ahogy vagy, de aztán amikor látja hogy komoly a helyzet, lökdösi anyut:'( én ilyenkor ordítok hogy fejezzék be és megpróbálok kettőjük közé állni. Az egésznek az ital az oka:( amikor nem iszik apukám akkor nincs ilyen. Nagyon sajnálom anyukámat, amikor látom hogy sír, bántja az amit apu mond rá. Egyszerűen nem bírom elviselni a fájdalmát. Ha a válás kerül szóba, mindketten azt bizonygatják, hogy én velük fogok menni, ilyenkor aztán azt sem tudom hogy minek születtem erre a világra. Most is remegek a félelemtől hogy vajon veszekednek? Tudom hogy ez csak kettőjükre tartozik, de azt is tudom, hogy soha a büdös életbe nem fogják tudni ezt saját maguktól megbeszélni. :( Régóta gondolkozom hogy elmenjek a sulipszichológushoz, de ott állítólag a szülő is kell tudjon róla, és hát az enyémek ha meghallanák ki lennének akadva.:( Néha azt kívánom bárcsak meg se születtem volna:(...

Tud valaki segíteni? Beszélni erről? Bocs a hosszú szövegért:/ A normális válaszadólnak köszönöm szépen előre is!

2014. szept. 18. 23:42
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Húha!:) Nem gondoltam volna, hogy ennyi választ kapok. Köszönöm mindenkinek, ment a zöld pacsi!:)
2014. szept. 19. 20:25
 12/15 anonim válasza:
Ha gondolod írj:) ràm is rám férne egy ilyen beszélgetés...
2014. szept. 20. 16:48
 13/15 anonim válasza:
Megértem a helyzetedet az én szüleim 11 éve váltak el. Elég hosszú a történet, de próbálok röviden fogalmazni. Az én anyukám 3 éves középiskolát végzett, sok helyen dolgozott (boltokban, kocsmákban, fagyizókban, trafikokban). Gyorsan férjhez ment (18 évesen) és gyorsan teherbe is esett velem. 19 volt mikor megszülettem) Azt mondta, hogy utána változott meg a kapcsolatuk. Édesapám anyukámat, mamámat és engemet is bántalmazott fizikailag. Sok volt a verekedés/veszekedés egyaránt. Még arra is emlékszem, hogy nyáron 30 - 40°C-ban hosszú ruhákban mentünk minden felé, mert mindennüt sebek voltak rajtunk, kék, zöld, lila foltok a veréstől. Apukám anyámat a hajánál fogva neki vágta a szekrénynek, úgy hogy a szekrény behorpadt, ha valamit nem úgy csinált anyukám, ahogy apukám elképzelt pofon vágta anyámat, úgy, hogy fél órán belül bekékült, a mamámat megcsupálta, a tv-t földhöz vágta, és beletaposott az ekránba, az meg betört, engemet átdobott az egyik ágyból a másiba, a vastag szíjávval vert, eltörte rajtam a légycsapót, meg nem egyszer úgy megcsapott, hogy lement a hitnára, mert annyira fájt a keze stb. Minden nap kötelező volt 3 éves létemre reggel 7h-kor felkelnem, mert ordítatta a zenét, hogy felébredjek. Meg a mamám mesélte, hogyikor anyukám dolgozott én meg kisbaba voltam ő otthon maradt velem és látta, hogy apukám mikor sírtam felvett és addig rázott, még abba nem hagytam. Térjünk át a válásra, mert mesélhetnék számtalan ilyen hasonló dolgot. Az úgy történt, hogy apukám és anyukám aznap kint terigettek én meg bent mászkáltam a szobába. Véletlen lerántottam egy drótot ami hozzá volt kötve 1 hangszóróhoz és az leesett, apukám ezt meghalotta, beszaladt a szobába, jól megvert először engem, utána anyukámat is. Ezek után lement a hitnára és ezt mondta:-"Javítsátok meg a hangszórót vagy ha hazaérek megöllek benneteket."Mikor elment anyukám elvitz biciklivel a mamámhoz aki 1 idős nénire vigyázott és ott aludtunk náluk, mert nem mertünk haza menni. Mánap reggel anyukám kihívta rá a rendőröket. Apukám össze-vissza hazudozott nekik. De anyukámnak hittek, és elvitték apukámat, közbe anyukám beadta a váló papirokat és azóta nem láttam apámat. Nem volt ittas, a szomszédok számtalanszor kihívták ránk a rendőröket,nem volt mit ennünk, az ingyen konyháról kaptuk a kaját, apám nem dolgozott sehol sem, mert lusta volt. Válás óta nem fizeti nekem a gyerektartást. Nem tud rólam semmit és én sem őróla. De! Azóta anyukám mégegyszer férjhez ment és minden jóra fordult! Még azt kifelejtettem, hogy azóta mindig olyan visszahúzódós és félős vagyok, nehezen barátkozok stb.. Röviden ennyi. Szerintem sokat segítene a sulid pszichológusa, nem kell hozzá szülői engedély!!! MINDEN JÓT KÍVÁNOK NEKED! A legjobb szerintem az lenne számodra, ha elválnának a szüleid,és anyukádnál maradsz!
2014. okt. 19. 18:50
 14/15 anonim válasza:
Azt elfelejtettem, hogy 15 /L vagyok.
2014. okt. 19. 18:51
 15/15 anonim válasza:
Az en szüleim elváltak mivel apukám is rendszeresen ivott es a vegen mar tenyleg sok lett belole nekem is ezert nalunk nem volt tema hogy természetesen anyuval megyek. Amikor apukám nem ivott akkor tenyleg nagyon jo es összetartó család voltunk de amint pia került a kezében mintha elvágták volna es veszekedett anyuval nem engedte be a lakásba stb. En személy szerint nagyon orultem hogy elváltak enis belefáradtam hogy minden este hallgassam a veszekedést miutan apu hazaért a kocsmabol. Eleinte nagyon rossz volt a kapcsolatuk nem is beszeltek egymással a válás utan. Aztan apu kezdett észhez térni segített sok mindenben es most is segít pénz ad nekem is anyunak is es a nővéremnek is segít. Elkezdtek ujra beszélgetni es joba lenni végülis miattunk legyenek joba nem kell a harag hiszen van ket közös gyerekük. Amikor anyuék elváltak 10 eves voltam es engem is nagyon megraztak ezek a dolgok, most vagyok 16 eves es meg mindig beugranak. Nem szoktam apukammal találkozni mert mar nem Magyarországon lakik de rendszeresen beszelunk telefonon es szerintem most nekünk is jobb a kapcsolatunk mint anno amikor egyutt voltunk es csak a rosszat lattam tole. A piát viszont meg mindig nem tette le...
2014. dec. 7. 03:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!