Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szüleitek még együtt vannak?
- Ha már elváltak: mennyi ideig voltak együtt? Hogy történt a válási procedúra(könnyen, vagy nem tudtak megegyezni)? Sokat veszekedtek előtte? Mi volt az a dolog, ami miatt úgy döntöttek, külön folytatják?
- Ha még együtt vannak: mióta? Ha szeretik még egymást, akkor szerelemmel? Mennyit veszekednek?
Együtt vannak! :)
20 éve. Szeretik egymást,de szerintem már nem szerelmesek.
Szoktak veszekedni néha.
Elváltak már, ha jól számolom már 7 éve. Akkor voltam 17 éves, illetve akkor voltak ők kb. 18 éve házasok. Előtte nem tudom igazából, hogy meddig voltak együtt, mármint mielőtt összeházasodtak, talán két év még van pluszban.
Én nem sokat érzékeltem a válási procedúrából, előtte meg igazából oké, voltak veszekedések, de apukámmal nem nehéz összeveszni, mert elég könnyen felkapja a vizet, mindig is ilyen volt. Igazából szerintem azért váltak el, mert már nem voltak boldogok együtt.
Viszont azóta is jóban vannak, sőt, részben egy helyen dolgoznak, nincs közöttük semmi feszkó.
23 éve házasok, előtte 5 évig voltak együtt.
Szeretik egymást, látszik rajtuk, bár az élet sok feladatot rótt ki a kapcsolatukra, kitartanak egymás mellett. Mára rendeződött sok minden, és a csúnya, válságos időszak is lassan feledésbe merül.
22L
Együtt vannak, és a nagyszüleim is, nálunk nem volt válás és erre nagyon büszke vagyok :) A szüleim 24 éve házasok és szeretik egymást, a veszekedés épp annyi, mint máshol :)
22/N
Együtt vannak. 26 éve azt hiszem. Onnan tudom, hogy nővérem (féltesóm) akkor volt 5 éves, amikor összejöttek, most 31. Én 18 vagyok, egy hónap és 19.
Sokat veszekszenek, de nem durván, max összeszólalkoznak, akkor elvonulnak a ház két legtávolabbi pontjára, a következő szóváltás már normális. De ez elég gyakori. Mindketten túl makacs emberek, és mindig az az igaz és az értelmes, amit ők találnak ki. Volt kitől örökölnöm ezt. :)
Hogy szerelmesek-e, azt nem tudom pontosan... De szerintem nem. Tisztelik, és szeretik egymást.
Együtt vannak 33 éve :)
És ennek nagyon-nagyon örülök, bár voltak nem túl szép időszakok a házasságuk alatt.
Ragaszkodnak egymáshoz, szeretik egymást, de nem szerelemmel. Ilyenkor már nincs szerelem.
Veszekedés nincs, inkább csak összezörrenések. Ők vitatkozásnak hívják. Általában mindig röhögés a vége :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!