Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » A szüleitek még együtt vannak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szüleitek még együtt vannak?

Figyelt kérdés

- Ha már elváltak: mennyi ideig voltak együtt? Hogy történt a válási procedúra(könnyen, vagy nem tudtak megegyezni)? Sokat veszekedtek előtte? Mi volt az a dolog, ami miatt úgy döntöttek, külön folytatják?

- Ha még együtt vannak: mióta? Ha szeretik még egymást, akkor szerelemmel? Mennyit veszekednek?

2011. máj. 19. 23:01
1 2 3 4
 21/32 anonim válasza:

33 éve találkoztak először, 32 éve házasok. Szeretik egymást... bár nem tudom, hogy szerelem-e. Szoktak vitatkozni, ám volt olyan, hogy apukám elment egyedül a telekre kocsival. Elindult, kb másfél óra az út. Anyu 20 perc után elkezdett keseregni, reklamálni, hogy miért nem telefonál már... Hiába mondtam neki, hogy 20 perc telt el, ennyi idő alatt még Pest egyik végéről a másikra sem jut át az ember, nem hogy a telekre... :))))Persze aztán mindig telefonált mikor odaért. Visszafele ugyanez működik, hihetetlenek, hiába vannak nézet eltérések, egyikük sincs meg a másik nélkül. Remélem ez Velünk is így lesz majd, hosszú éveken át.

30/N

2011. máj. 20. 07:01
 22/32 anonim ***** válasza:
25 éve házasok, szeretik egymást, ugyan nem hiszem, hogy szerelemmel, de egymás nélkül nem érzik jól magukat. ( Anyu jött fel nekem segíteni a babával, apu minden nap vagy kétszer felhívta és nem tudott éjszaka rendesen aludni). Veszekszenek néha, de szerintem soha nem válnának el.
2011. máj. 20. 07:03
 23/32 anonim ***** válasza:
100%

35 éve találkoztak, 29 éve házasok. Anyám úgy tudta, hogy meddő, az esküvő után pár héttel (mikoris hasi panaszokkal és rossz közérzettel orvoshoz ment, ételmérgezésre gyanakodva) derült ki, hogy már az esküvőn is terhes volt, de a kezdeti jeleket fizikai betegségnek gondolta.

Viták vannak/voltak, de anyámnak eléggé hirtelen természete van, amíg otthon éltem, én is vele ugrottam össze leggyakrabban.

De kettejük vitái általában kabaréba fulladnak. Pár perc után lemegy a vörös köd, utána már olyanokat szólnak be egymásnak, hogy valamelyikük elröhögi magát, nem bírja tartani a pléhpofát.

Egyszer majdnem én lettem a halálos áldozat: látogatóban otthon voltam, anyám tett-vett, apám újságot olvasott, én meg reggeliztem. Anyám hirtelen felindulásból apámnak:

- És mit fogsz csinálni, ha én egyszer meghalok???

Apám megforgatta a szemeit, leeresztette az újságot, bájosan anyámra nézett:

- Tisztességgel eltemetlek! - majd vissza az újságba.

Én félrenyeltem a falatot és ketten ütötték a hátamat, hogy ne fulladjak meg, annyira röhögtem :DDD

2011. máj. 20. 07:56
 24/32 anonim ***** válasza:
A kérdéseidre a válaszaim:: Az szüleim 13 év után váltak el, és csak zárójelben jegyzem meg, hogy már én is. Nem volt válási procedúra, mert az anyum nem vitatkozott, csak azt várta, hogy legyen már vége. A tárgyaláson a bíró többször megkérdezte, hogy hölgyem, biztosan ezt akarja, majd a végén közölte a bíró az apámmal, hogy így nagyon kevés ember válik. (Anyum sok mindenről lemondott, csak hogy végre új életet kezdhessen.) Előtte rengeteget vitatkoztak, veszekedtek. Apám a kezdetektől fogva csalta és a vége felé már ivott, ütött és egy kedves szava nem volt hozzánk. Aztán egy nap jött a nevelőapukám aki teljesen beleszeretett anyumba és végig mellette maradt, kitartott a mai napig. A tesómmal még kicsik voltunk, a nevelőapám nevelt fel minket. A vér szerinti apámmál már 15 éve nem is találkoztunk, de nem is hiányzik. Habár neki se mi, mert kitagadott. Egyszóval a szüleim a mai napig együtt vannak, szeretik egymást, nincs kiabálás, veszekedés és a nevelőapum saját gyerekeként szeret minket.
2011. máj. 20. 09:45
 25/32 anonim ***** válasza:
20 éve vannak együtt, de szerintem ez már nem szerelem hanem megszokás.Persze vitáznak is,de melyik pár között nincs vita?
2011. máj. 20. 10:39
 26/32 anonim ***** válasza:

18 éve vannak együtt, én 17 éves vagyok.Anyu 34, apu37 éves:)Szerelmesek szerintem, meg szexelnek is bőven:)))Jó fejek, olyanok mintha a tesóim lennének.

17/f

2011. máj. 20. 11:03
 27/32 anonim ***** válasza:

Szüleimnek most volt a 23. házassági évfordulója.Naponta többször is összekapnak mikor olyanjuk van,de nagyon aranyosak ,mert még mindig bohóckodnak és bújnak egymáshoz.Én nagyon örülök neki,hogy még mindig szerelmesek,jó hallani mikor mondják egymásnak,vagy kimutatják.Néha olyanok,mint a tinik :)

Remélem mi is ilyenek leszünk ennyi év után is párommal :)

(Amúgy anyu 41,apu 45 éves)

2011. máj. 20. 12:05
 28/32 anonim ***** válasza:

Sajnos nem.

23 éve. Szerintem "csak úgy". Rengeteget, nem lehet kibírni egy fedél alatt egy napot, persze ha együtt vannak itthon, külön külön nincs velük gond.

2011. máj. 20. 13:12
 29/32 anonim ***** válasza:

együtt vannak 22 éve lesz nyáron.

szerintem szeretik egymást bár ez nem szerelem.

voltak hullámvölgyek mikor nagyon sokat veszekedtek, most is néha de semmi komoly dolgon :D tiszta felesleges butaságokon :D olyan édesek :D

2011. máj. 20. 14:35
 30/32 anonim ***** válasza:

Együtt 32 éve.

Nem hiszem, hogy szeretik egymást.

Alkoholisták, sok a családon belüli erőszak, ebből adódóan sokat veszekednek.

(Gyerekként azért könyörögtem, hogy váljanak el, de nem tették, inkább a gyerekeiket rakták az utcára.)

2011. máj. 20. 15:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!