Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Párom nem szereti a fiamat....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom nem szereti a fiamat. Voltatok már ilyen helyetben?

Figyelt kérdés
Nem a sajátja., van apja is, akivel tartja a kapcsoaltot 7 éves. A szívem tört össze. Azt hittem egy caslád lehetünk.
2014. szept. 17. 22:21
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
17%
Most azon gondolkodsz, hogy a hapsidat dobjad, vagy a gyerekedet küld nevelőotthonba?
2014. szept. 17. 23:44
 12/23 anonim ***** válasza:
86%

Mi az hogy nem szereti?

Miben nyilvánul meg?

Amúgy lapát a pasinak ha a kérdésre kell válaszoljak.

Vagy jobban szereted a pasit mint a fiadat?

Én ugyanebben a helyzetben vagyok.

Imádom a hozott gyermeket és Ő is imád engem!!!

2014. szept. 17. 23:54
 13/23 anonim ***** válasza:
71%

Minden anya megérzi, ha a gyerekét egy számára fontos személy nem szereti.

Sajnos beláttad, ez van.

Ha lelkileg bántja a gyerekedet sürgősen zavar el!!!!

A te boldogságod csak a gyerek után jöhet számításba.

2014. szept. 18. 01:09
 14/23 anonim ***** válasza:
72%
Nem tudom mióta a párod,de az első pár alkalommal lemérhetted volna,hogy viszonyul a gyerekhez.Mert az észre lehet venni.Makx nem akartad látni mert szereted.Itt is van ilyen pár,és mint szomszédok vettük észre milyen a gyerekkel.Nem is csinál belőle különösebben titkot,de megnyomorítja annak a szerencsétlen gyereknek az életét.Csak a közös gyerekük a világ,ronda ilyent mondani de igazi dög az a gyerek,sokat szorul a nevelt gyerek miatta is.Persze lemérte már a 8éves fejével ő a világ közepe és elég apának szólni vagy hazudni aztán kap a bátyus.Az anyja a szemembe egy senki.Az én gyerekemmel csak egyszer bánt volna ugy ahogy nekem nem tetszene,ma világtalanként bolyongana.Szabadulj meg tőle minél elöbb és ne sírad.pasid lehet 100,de gyereked ő van.
2014. szept. 18. 05:26
 15/23 anonim ***** válasza:
88%
Nem kell szeretnie. Elfogadnia kell,tisztelnie. Szeretnie nem. Az ember nem mindig szereti a parja hozzátartozóit -anyós, apos, sógor, gyerek. Ettől meg lehettek egy család. Olyan csak a mesében van, hogy mindenki mindenkit szeret.
2014. szept. 18. 05:59
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
Úgy sosem fogja szeretni mint te. Csak téged szerethet annyira hogy elfogadja a gyereked. Ez olyan mint az após-anyós téma is. A gond csak akkor van ha terrorizálja a gyereket. A gyereknek is tisztelettel kell viseltetni a párod iránt hogy összhang legyen.
2014. szept. 18. 06:13
 17/23 anonim ***** válasza:
100%

" Egy anyának úgy kell párt választania, hogy az elfogadja a "hozott" gyereket.Nem lehetetlen. Sokszor a nevelőapa felér egy valódival."

Ez igaz. De az elfogadás es a szeretet nem ugyanaz. Nem kell szeretni, de el kell fogadni.

2014. szept. 18. 06:51
 18/23 anonim ***** válasza:
100%

Pontosan, ahogy már többen is írták előttem.

Nem kell szeretnie, miért kellene?

El kell fogadnia a létezését, és azt, hogy neked ő az első.

Még csak az sem kell, hogy neki is a te gyereked legyen az első. Persze nyilván elvárás az, hogy ne bántsa, ne piszkálja a gyereket, ne nehezítse meg az életét, normális stílusban beszéljen vele és vegye emberszámba.

De ez minden, ami elvárható. Nem ő akarta azt a gyereket, nem ő felelős érte. Persze veled együtt vállalta, tudja hogy hozzád tartozik, de a szeretet vagy jön, vagy nem.

2014. szept. 18. 09:52
 19/23 anonim ***** válasza:
78%
Hogy derült ki, hogy nem szereti? Elmondta?
2014. szept. 18. 11:20
 20/23 A kérdező kommentje:
Csak mos sikerült gép elé kerülnöm. Az elején úgy láttam, hogy kedveli a gyereket. Játszott vele, programokra mentünk. Később ez megváltozott, kerülte a kapcsolatot vele. A gyerek is távolságtartóbb volt vele. Ha jött hozzánk, csak köszönt, és kész. Semmi érdeklődés. Mondtam neki, hogy észrevettem, hogy kerüli. mondta, hogy a gyerek szerinte nem akarja, hogy ott legyen.A fiam szeret vele incselkedni, bírkózni. Mostanában ha jött hozzánk, mindig ellenkezett a gyerekkel,gúnyolta. 2 évig voltunk együtt, most szakítottunk. mindig azt mondta, hogy van a gyereknek apja, ha meg akartm kérni, hogy vigyázzon rá mondjuk ha elmegyek a boltba. szóval még ilyenre sem lehetett megkérni. Én tudom, hogy nem lehet úgy szeretni mint a sajátot, de ennél jobban kell egy gyerekkel kapcsolatot teremteni. De ő csak engem akart, a gyerekkel nem akart foglalkozni, és igényelte volna.
2014. szept. 18. 20:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!