Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Párom nem szereti a fiamat....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom nem szereti a fiamat. Voltatok már ilyen helyetben?

Figyelt kérdés
Nem a sajátja., van apja is, akivel tartja a kapcsoaltot 7 éves. A szívem tört össze. Azt hittem egy caslád lehetünk.
2014. szept. 17. 22:21
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
96%
Egy anyának úgy kell párt választania, hogy az elfogadja a "hozott" gyereket.Nem lehetetlen. Sokszor a nevelőapa felér egy valódival.
2014. szept. 17. 22:24
 2/23 anonim ***** válasza:
69%
Az hogy ez kérdés neked, az már régen rossz. Dobd a hapsidat. Természetesen.
2014. szept. 17. 22:32
 3/23 A kérdező kommentje:
Most látom el is írtam család*
2014. szept. 17. 22:33
 4/23 A kérdező kommentje:
Első kapcsolatom válás után, 2 éve tart , és nem láttam... hihetetlen, és szégyenlem magam.
2014. szept. 17. 22:34
 5/23 anonim ***** válasza:
87%
Sajnos van ilyen. Nem mindenki kepes mas gyereket szeretni. Talalj egy olyan part aki a fiadat is elfogadja.
2014. szept. 17. 22:35
 6/23 anonim ***** válasza:
81%

Sajnálom, de tényleg a gyerek legyen az első.

Találni fogsz olyat aki szereti a gyerekedet.

2014. szept. 17. 22:37
 7/23 anonim ***** válasza:
96%
Mit takar az, hogy nem szereti? Ki nem állhatja, vagy csak úgy elvan vele, de nem kötődik hozzá? Bántja is őt szavakkal, tettekkel, vagy csak kerüli a vele való érintkezést, kommunikációt? Van különbség szerintem. Az én páromnak is van egy fia. Igazából jól kijövök vele, 6 éves, aranyos, de hiába ismerem egy éve, nem érzem azt hogy különösebben szeretném. Van ő, elfogadom, ha nálunk van megetetem, lefektetem, boltba viszám, akármi, soha nem voltam "féltékeny" rá, nem akartam első lenni helyette az apja életében, hisz az első pillanattól fogva tudtam, hogy van egy gyereke. Ha ezt nem tudtam volna tiszteletben tartani, nem is kezdek bele a kapcsolatba. Saját gyerekem még nincs, talán nem is lesz, még én sem tudom, szeretnék-e. De a párom gyerekével közel sem úgy viselkedek, mint sok mostohaszülő, vagy akár egy saját. Köztünk inkább ilyen "haveri" kapcsolat van, egyáltalán nem tart mostohaanyjának, és én nem is akarom ezt. Az apja ezt tudja, látja, beszéltünk is már róla, de nem bánja. Ő azt mondta, van a gyereknek egy anyja, nem kell neki kettő. Amíg jól kijövünk és nem bántom őt, a gyerek sem érzi rossznak azt, hogy én vagyok, addig nem zavarja, hogy nem rajongom körbe a kissrácot és nyalom ki a fenekét. Tényleg nem tudom azt mondani rá, hogy szeretném őt. Szeretem az apját, a gyerekkel meg elvagyok és kész. Soha nem fogom őt bemutatni senkinek úgy, hogy a mostohafiam, ő mindig csak a párom gyereke lesz az előző kapcsolatából, és kész. Nem sétálunk kézenfogva, nem játszunk hármasban sem papás-mamást. Majd ha lesz sajátom (sajátunk a párommal), majd ott lesz ezekre lehetőség.
2014. szept. 17. 22:47
 8/23 anonim ***** válasza:
76%
Nálunk volt ilyen, anyukám élettársa utált engem, (9-12 éves koromig élt velünk) és rendszeresen hangoztatta is, hogy gyűlöl engem. Pedig jó kislány voltam, elvoltam csendben, játszottam a kutyával, suli után könyvtárban tanultam. Semmit nem kaphattam addig, csokit is titokban kellett, vagy mikor hétvégén Apunál voltam, akkor tőle kaptam. Ő 14 kmre lakott tőlünk, és a nevelőapám vitt engem, a benzinpénzt elkérte anyàmtól. Hozzá tenném, anyàm 70 ezret keresett, a párja 300ezret. Na mindegy, ott nem csak az volt a probléma, hogy engem utált. Bár tény és való ez nagyon megnyomorít egy kapcsolatot. Ha másért nem, a fiadért szakíts a férfival. Én is ha tehetném, kitörölném azt a 3 évet a fejemből.
2014. szept. 17. 23:20
 9/23 anonim ***** válasza:
68%

Ne szégyelld magadat. Első sorban talán tisztázni kellene, valóban jó-e az észrevételed ? Ezt csak szemtől-szemben beszélgetéssel lehet megtudni.

Az egyik válaszoló igen szépen írt, de ő nem együtt él a párja gyerekével. Nem apja helyett apjának kell lennie a párodnak, de ez nem zárja ki azt, hogy valóban szeresse a kisfiút, akivel együtt éli a napjait.

2014. szept. 17. 23:34
 10/23 anonim ***** válasza:
86%

Engem sem különösebben szeret anyám pasija. 12-13 voltam mikor összejöttek. Valahogy mindig kerültük a beszélgetést. Kínos így együtt élni valakivel. De már remélhetőleg nem kell sokáig.

Nincs vele bajom egyébként,csak diszkréten kerüljük egymást,de mikor valaki "mostohaapud" ,vagy más olyan szóval illeti amiben szerepel az apa szó,attól rosszul leszek.

2014. szept. 17. 23:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!