Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi gyerektartást kérjek? Közös megegyezéssel válunk, már csak ez a része kérdéses.
Figyelt kérdés
Hamarosan megszületik a harmadik babánk, tehát a válás/ gyermekelhelyezés idején már 3 közös gyermekünk lesz. A férjem netto fizetése 140000Ft adókedvezmény nélkül.
Nem tudom mennyi lenne a reális összeg. Ő költözik el, mert a szüleimnél laktunk, tehát neki albérletet kell fizetnie és van egy havi 65000 Ft-os hiteltörlesztése is.
2014. szept. 12. 06:59
21/25 anonim válasza:
Azért az se semmi, hogy ilyen bevételre bevállaltátok a 3. babát. Egyébként ez sehogy se fog működni, vagy ő hal éhen, vagy ti.
22/25 anonim válasza:
9-es és 7-es már mindent elmondott!
23/25 anonim válasza:
három gyerek után a fizúja 50 %a jár ettől nem fog eltérni a bíró
24/25 anonim válasza:
Szerintem a bíróság döntsön, ne te görcsölj ezen! A férjed gondolt rád és a gyerekeidre, amikor megcsalt??? Akkor te miért jótékonykodsz? Az már legyen az ő problémája, hogy miből fogja kifizetni a többit.
25/25 anonim válasza:
Erre mondják azt,hogy annyi gyereket vállalj amennyit egyedül eltudsz tartani. Férfira nem lehet építeni az életet! Elhagynak úgy,hogy vissza se néznek. Vagy mi van,ha meghal stb. Sose értettem azokat a nőket akik szülik nyakra főre a kölyköket. Ja és látom szüleid nyakára szültél. Gratula! 28 n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!