Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Titeket nem bánt, amikor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket nem bánt, amikor ilyen "helyzetet" láttok?

Figyelt kérdés

Múlthéten voltunk nyaralni és sorba álltunk fagyiért a strandon,mikor megláttam ezt a kis „családot”.

2 kisfiú kb. 8-10 évesek,apuka közel a 40hez és egy kb. 22-24 év körüli leányzó.1. kisfiú vanília fagyit kért,leányzó megkóstolta (kissé sem erotikus módon),2. kisfiú csoki fagyit kért,leányzó ismételten,apuka a kettő „csavarását”,no az a belenyallintás már igencsak botrányos volt a kislány részéről,és végül persze ő is választott.

Végülis semmi közöm hozzá,hogyan nyalja a fagyit és ha őszinte vagyok engem e nélkül is zavart a felállás.

Nem tudhatom kinek a hibájából vált el a pár,nem is ezen akarok ítélkezni,csak alapból belegondoltam magam az anyuka szerepébe és majd meghasadt a szívem.

Elvált ismerőseimnek meséltem a sztorit és egytől-egyig azt mondják,hogy higgyem el,válás után engem is hidegen hagyna már egy ilyen szituáció,ahogy őket is.

Nekem azóta naponta többször is eszembe jut a történet,pedig nincs okom a saját házasságom miatt aggóndi.

Mindig egyik legjobb barátnőm esete lebeg a szemem előtt,akit 11 év házasság és 3 gyerek után hagyott ott a férje,egy tizenix évvel fiatalabb kislányért,aki még otthon lakott anyunál és a napi 8 óra munkán kívül semmi kötelessége nem volt.

Barátnőm még eleinte úgy érezte érdemes harcolni,aztán mikor meglátta a kislány facebook oldalát azt mondta,nem tud egy ilyen nővel versenyezni.

Nektek mi jut ilyenkor eszetekbe,ha hasonlóval találkoztok?

2014. aug. 26. 11:35
1 2 3
 21/27 anonim válasza:
100%

Kedves Kérdező!

A férjemet a volt asszony tette lapátra, lelépett az akkori munkaadójával. Közel húsz év a korkülönbség a férjem és köztem. Van egy másfél éves kislányunk, boldogok vagyunk együtt. Szerintem ne menj bele általánosításokba, nem mindig a férfiak a hibásak.

2014. aug. 26. 14:49
 22/27 anonim ***** válasza:
68%

Nem szoktam másokat bámulni, de sok oka lehet az általad vázolt jelenetnek.

1. Anyuka nem 22 éves, hanem 28 vagy 30, nem tudhatod. Én lassan harminc leszek, de amikor meghallják az asszonynevemet idegenek, többször megkérdezték a koromat, mert hát túl fiatalnak tűntem ahhoz, hogy férjnél legyek. Genetika, de van ilyen.

2. Az apuka lehet özvegy is, vagy épp elhagyhatta a felesége. Nem tudhatod a hátteret.

3. A gyerekek nem biztos, hogy a férfi gyerekei. A kisöcsém 12 évvel fiatalabb, a párom 9 évvel idősebb, mint én. Nem egyszer hitték már az öcsémet a fiának. :) Simán lehettek unokaöccsök, vagy épp a lány tesói is.

2014. aug. 26. 14:54
 23/27 anonim ***** válasza:
19%

Én vizuális típus vagyok,és el tudom képzelni a szitut.

Bár írtátok, hogy simán lehet ő a gyerekek anyja,nem tudom, végül is ha 18 évesen szül,huszonévesen már lehet 8-10 éves gyereke...De egy fiatal ,friss husira jellemző szerintem is,az a "erotikus nyalogatás",valószínű ,a banánt is hasonlóan enné...:(

A kérdezőt én megértem, mert nem kisgyerekek mellett kell ezt produkálni...ez a "felhívás a keringőre",inkább akkor lenne való,ha kettesben vannak.Valószínű, túl érzékenyek vagyunk mind a ketten,mert én is el tudom képzelni a "lecserélt" édesanyjukat...

Bár tényleg nem tudhatjuk, ki hány éves valójában, és mi, mi miatt történt...valószínű sok ilyent látni és hallani...

Engem azért is érint meg a téma, mert mint írtam is érzékenyebb vagyok az átlagnál, és középkorú,valamint ,én is voltam megcsalt, igaz ,de nem lecserélt feleség...

2014. aug. 26. 15:24
 24/27 anonim ***** válasza:
82%
Oké oké, nem akartál ítélkezni a konkrét szituban, mégis egyből "rosszra" gondoltál egy ilyen kép láttán. Én is egy ilyen nő vagyok a te szemedben, bár a fagyit nem jutna eszembe erotikusan nyalni a gyerekek előtt, ennyivel talán jobban tűnnék, de a tényen nem változtat. 30 vagyok, de kinézek vagy 24-25-nek, a párom már a 40-hez közelít, a nagyobbik gyereke 10 éves, szóval mindenkinek elég egyértelmű, hogy nem én vagyok az anyja. És akárhol megjelenünk együtt, akkor mindenki csúnyán néz rám, és bunkó velem, mert én vagyok a "másik nő", aki r*banc, meg aki szétszedte a családot. Sajnos nincs a homlokomra tetoválva, hogy én csak 2 évvel később kerültem a képbe, miután a páromék már régen szétmentek, és hogy többet foglalkozom a gyerekekkel, mint a saját anyjuk, akinek fontosabb lett a saját szórakozása a gyerekeinél. Próbálok nem foglalkozni ezzel, de nehéz, ha éreztetik állandóan. Miért kell idegeneknek magyarázkodni állandóan? Undorító! :(
2014. aug. 26. 15:39
 25/27 anonim ***** válasza:
19%

23 as vagyok,nagyon köszönöm a lepontozást.

Aki nem azt írja, amit a többi, már O százalékos?

Milyen jó, hogy mindenki tesz rá,és nem érdekli más...stb...

2014. aug. 26. 22:34
 26/27 anonim ***** válasza:
79%

Egy család ötperces fagyizási jelenetéből semmit nem lehet leszűrni. Nem tudható, hogy miért nem a gyerekek anyjával van a férfi (él-e még, miért váltak el, ki volt a hunyó stb.), nem tudható hogy az új barátnő milyen viszonyt ápol a gyerekekkel, nem tudható, hogy mekkora a szerelem a két fél között (az is lehet hogy már házasok és örökké együtt lesznek, az is lehet, hogy az első házasság volt a tévedés és ez lesz az igazi).

Szóval ez sokkal összetettebb dolog, mint hogy egy ilyen jelenetből meg lehessen ítélni bármit is.

Például én második feleség vagyok. Még általános iskolás voltam, amikor a férjemnek már gyereke született. Az a házasság tönkrement, túl fiatalok voltak és egyáltalán nem illettek össze felnőtt korukra. Mégis gyerekeik születtek. A férjemmel imádjuk egymást, őt kerestem egész életemben, ő pedig engem. A gyerekekkel nagyon jó a kapcsolatom, barátok vagyunk és sok időt töltünk együtt. Képbe se voltam a váláskor, mindenki boldog és nekünk így jó. Mégis ha egy idegen meglát minket fagyizni akkor el lennénk ítélve én vagy a férjem csak mert nem én vagyok a gyerekek anyja?

2014. aug. 27. 14:16
 27/27 anonim ***** válasza:
100%

Itt nem volt semmilyen HELYZET, csak a kérdezö fejében indult el valami.

Eleve egy fiatal nö, egy középkorú férfi meg két gyerek lehetne akármilyen viszonyban egymással.

Lehet a fiatal nö is a férfi gyereke - mert egyinek sem ismered a tényleges korát és bármelyiket elsaccolhatod bármelyik irányba is.

Lehet a nö a gyerekek anyja, csak fiatalbbnak látszik a koránál, de lehet akár az újabb partner is.

De ha az "új nö" is, akkor sem tudhatod, hogy nem a gyerekek anyja hagyta-e ott az apát, meg hogy bármi köze is volt-e neki az elözö kapcsolat felbomlásához, esetleg a férfi özvegy, stb.

De a kérdésed alapján feltétlen "botrányos" dolgot AKARTÁL belelátni a helyzetbe, es már csak ezért is megkérdöjelezném az "erotikus" fagyizást.

2014. aug. 27. 16:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!