Hogyan kell kezelni azt a helyzetet, amikor egy csaladtag vonzodik hozzad?
Nem verszerinti csaladtagra gondolok.
En most tudtam meg, hogy tulajdonkeppen ebbe a helyzetbe vagyok es nem tudom hova tenni a dolgot. Hogyan kell(ene) viselkedni ilyenkor? Keruljem minel messzebbre, vagy mint ha semmirol sem tudnek?
Mekkora nyuszi vagy! Ha zavar, csapjál patáliát mindenki előtt. Utána már nem fog vonzódni.
Ha viszont nem teszel semmit, akkor be fogod vonzani a bajt.
Velem is hasonló dolog történt nemrég, bár én még nem vagyok férjnél, viszont együtt élet a párommal, 4 éve vagyunk együtt. A párom is kinyilvánította vonzódását a húgom felé. Egyszer meghallgatta, lekoptatta. Pár hónap múlva mikor másodszor is bepróbálkozott, na akkor szólt nekem és mindent elmesélt. Volt egy nagy összeveszés, egy hétre hazaköltöztem, de a párom mindenáron próbált visszaszerezni, szánta-bánta bűneit, azt mondta rájött, milyen fontos vagyok neki, stb. Megbocsátottam. Viszont nagyon örülök, hogy a húgom elmondta a dolgot, az a legrosszabb szerintem mikor totál hülyének nézik az embert.
Igaz, az is benne van a pakliban, hogy a pasi tagadni fog, a nővéred meg téged fog hazugnak tartani, aki szét akarja szakítani őket (az ember hajlamos ilyenekkel saját magát is áltatni, csak hogy az addigi élete ne dőljön romokba.) Nem tudom milyen a kapcsolatotok, gondold végig mit reagálna és kinek hinne, ha a férje mást mondana. Az én párom is tagadott először, de mondtam neki, hogy hiába erőlködik, tudom hogy a húgom nem hazudna nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!