Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan kell kezelni azt a...

Hogyan kell kezelni azt a helyzetet, amikor egy csaladtag vonzodik hozzad?

Figyelt kérdés

Nem verszerinti csaladtagra gondolok.

En most tudtam meg, hogy tulajdonkeppen ebbe a helyzetbe vagyok es nem tudom hova tenni a dolgot. Hogyan kell(ene) viselkedni ilyenkor? Keruljem minel messzebbre, vagy mint ha semmirol sem tudnek?

2012. aug. 1. 17:17
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
ha nem vér szerinti rokon, akkor mi a gond? milyen rokon amúgy? mennyi idősek vagytok?
2012. aug. 1. 17:24
 2/11 A kérdező kommentje:
Az a gond, hogy o a tesom ferje es amugy sem az esetem. En 24 vagyok, o tiz- tizenegy evvel idosebb
2012. aug. 1. 17:28
 3/11 anonim ***** válasza:
62%

Mekkora nyuszi vagy! Ha zavar, csapjál patáliát mindenki előtt. Utána már nem fog vonzódni.

Ha viszont nem teszel semmit, akkor be fogod vonzani a bajt.

2012. aug. 1. 17:32
 4/11 intrepid ***** válasza:
Négyszemközt hajtsd el a fenébe, azután felejtsd el!
2012. aug. 1. 17:32
 5/11 anonim ***** válasza:
Szép kis sógor! Figyelmeztesd, hogy fékezze az érzéseit és becsülje meg a feleségét, aki mellesleg a te testvéred. Mondd meg neki, örüljön, hogy csak neki szólsz és nem a testvérednek. Remélem akkor is ellenállnál, ha amúgy az eseted lenne. Ne adj neki egy fikarcnyi esélyt se!
2012. aug. 1. 17:44
 6/11 anonim ***** válasza:
Szólj a tesódnak,hogy dobja ki azt a nyomorékot.
2012. aug. 1. 19:30
 7/11 anonim ***** válasza:
MIN GONDOLKOZOL? MILYEN TESTVÉR VAGY TE? Azonnal szólj a testvérednek, hogy rossz férfihoz ment hozzá.
2012. aug. 1. 23:10
 8/11 A kérdező kommentje:
Azert nem ilyen brutalis a helyzet. Azt meg lassuk be, hogy az emberek 90%- anak vannak olyan erzesei idonkent, amirol ok maguk is tudjak, hogy nem helyes, de nem tehetnek rola sem ok, sem senki mas. Van es kesz. Ez pedig pontosan egy ilyen helyzet, szo sincs kavarasrol, ezt o is tudja. Csak nem tudok mit kezdeni ezzel :/
2012. aug. 2. 22:05
 9/11 anonim ***** válasza:
Undorító vagy. Bármilyen érzései is vannak feléd, a legapróbbak, azokat ezek szerint a tudomásodra adta, neked azonnal szólnod kellett volna a testvérednek.
2012. aug. 2. 22:41
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Velem is hasonló dolog történt nemrég, bár én még nem vagyok férjnél, viszont együtt élet a párommal, 4 éve vagyunk együtt. A párom is kinyilvánította vonzódását a húgom felé. Egyszer meghallgatta, lekoptatta. Pár hónap múlva mikor másodszor is bepróbálkozott, na akkor szólt nekem és mindent elmesélt. Volt egy nagy összeveszés, egy hétre hazaköltöztem, de a párom mindenáron próbált visszaszerezni, szánta-bánta bűneit, azt mondta rájött, milyen fontos vagyok neki, stb. Megbocsátottam. Viszont nagyon örülök, hogy a húgom elmondta a dolgot, az a legrosszabb szerintem mikor totál hülyének nézik az embert.

Igaz, az is benne van a pakliban, hogy a pasi tagadni fog, a nővéred meg téged fog hazugnak tartani, aki szét akarja szakítani őket (az ember hajlamos ilyenekkel saját magát is áltatni, csak hogy az addigi élete ne dőljön romokba.) Nem tudom milyen a kapcsolatotok, gondold végig mit reagálna és kinek hinne, ha a férje mást mondana. Az én párom is tagadott először, de mondtam neki, hogy hiába erőlködik, tudom hogy a húgom nem hazudna nekem.

2012. aug. 3. 10:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!