Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Titeket nem bánt, amikor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket nem bánt, amikor ilyen "helyzetet" láttok?

Figyelt kérdés

Múlthéten voltunk nyaralni és sorba álltunk fagyiért a strandon,mikor megláttam ezt a kis „családot”.

2 kisfiú kb. 8-10 évesek,apuka közel a 40hez és egy kb. 22-24 év körüli leányzó.1. kisfiú vanília fagyit kért,leányzó megkóstolta (kissé sem erotikus módon),2. kisfiú csoki fagyit kért,leányzó ismételten,apuka a kettő „csavarását”,no az a belenyallintás már igencsak botrányos volt a kislány részéről,és végül persze ő is választott.

Végülis semmi közöm hozzá,hogyan nyalja a fagyit és ha őszinte vagyok engem e nélkül is zavart a felállás.

Nem tudhatom kinek a hibájából vált el a pár,nem is ezen akarok ítélkezni,csak alapból belegondoltam magam az anyuka szerepébe és majd meghasadt a szívem.

Elvált ismerőseimnek meséltem a sztorit és egytől-egyig azt mondják,hogy higgyem el,válás után engem is hidegen hagyna már egy ilyen szituáció,ahogy őket is.

Nekem azóta naponta többször is eszembe jut a történet,pedig nincs okom a saját házasságom miatt aggóndi.

Mindig egyik legjobb barátnőm esete lebeg a szemem előtt,akit 11 év házasság és 3 gyerek után hagyott ott a férje,egy tizenix évvel fiatalabb kislányért,aki még otthon lakott anyunál és a napi 8 óra munkán kívül semmi kötelessége nem volt.

Barátnőm még eleinte úgy érezte érdemes harcolni,aztán mikor meglátta a kislány facebook oldalát azt mondta,nem tud egy ilyen nővel versenyezni.

Nektek mi jut ilyenkor eszetekbe,ha hasonlóval találkoztok?

2014. aug. 26. 11:35
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
100%

Hát engem ennyire nem érdekel mások élete.

Egyébként meg ha eszembe is jut valami, biztosan nem ilyen negatív dolgok.

Lehet, hogy rossz házasságuk volt, boldogtalanok voltak. Most meg boldogak mással. Nem látok ebben semmi rosszat. Nagyon utálom, amikor valaki minden információ hiányában, kizárólag a kor(különbség) alapján már elítél egy párt.

Lehet, hogy a korábbi párjuk annyi idős volt, mint ők, de bántotta őket. Bármi lehet.

2014. aug. 26. 11:43
 2/27 anonim ***** válasza:
100%

Nekem van saját életem, azzal foglalkozom, nem pedig vadidegenek magánéletével a strandon.

Kérdésedre válaszolva, nekem erről a történetről az jut eszembe, hogy elég eseménytelen életed lehet, ha ennyire ráérsz mások abszolút magánjellegű dolgain meg családi felállásán agyalni.

2014. aug. 26. 11:44
 3/27 anonim ***** válasza:
100%
lehet 30as volt a nő, úgy lehetnek az ő gyerekei
2014. aug. 26. 11:45
 4/27 anonim ***** válasza:
100%
Nem foglalkoztatna, elég nekem a saját életemmel törődni. Ránézésre senkiről nem lehet megmondani hogy milyen ember és azt sem ki hibázott egy kapcsolatban. Mindenkinek megvan a saját élete. Ezért nem szeretem az unatkozó, pletykàs idős nőket akik mindenkit megszólnak nálunk a faluban pedig egyáltalán nem látnak bele az életükbe és azt sem tudják milyen emberek is valójában.
2014. aug. 26. 11:50
 5/27 A kérdező kommentje:

Úgy örülök,hogy rögtön bántó jellegű válaszok kell,hogy érkezzenek.

Igyekeztem a lehető legjobban megfogalmazni,hogy tudom hogy semmi közöm nincsen hozzá illetve,hogy nem akarok ítélkezni,csak leírtam,hogy milyen érzéseket váltott ki belőlem.

Szerintem ez egyértelmű a megfogalmazásban is.

2014. aug. 26. 11:50
 6/27 anonim ***** válasza:
100%

A válaszokban is egyértelmű, hogy másokból ez nem vált ki ilyen érzést, sőt mások számára fura, nem egészen érthető, hogy benned miért váltott ki ilyen érzéseket :)

Ez nem bántás.

2014. aug. 26. 11:53
 7/27 anonim ***** válasza:
100%

Én nem foglalkozok ennyire mások életével. Biztos nincs a sajátoddal valami problémád, ha ennyire rápörögsz egy ilyen hülyeségre...?

És ha szétmegy egy pár, akkor szerinted maradjanak örökre egyedül a felek, ugye? Vagy csakis ronda, idősebb emberrel kezdhetnek kapcsolatot? Mi van, ha 5 éve az asszony tette lapátra apucit?

Az meg, hogy abba is belekötsz, hogy nyal valaki fagyit... hú, hát szerintem azért gondolkozz el magadon is néha két idegen életének bírálata között. :D

2014. aug. 26. 11:54
 8/27 anonim ***** válasza:
100%
Mindenki úgy éli az életét, ahogy akarja, amíg nekem nem árt vele semmilyen módon.
2014. aug. 26. 11:57
 9/27 anonim ***** válasza:
100%

Egyáltalán nem biztos, hogy elvált apa + nö volt a felállás, engem 36 évesen rendszeresen megkérdeztek boltban, stb helyen, hogy vagyok-e 18 éves, és nem ihazán akarták elhinni, hogy a 12 meg 16 éves gyerekek az enyémek.

A másik a fagyinyalás - ha neked erröl csak az "erotikus" jelleg jut eszedbe, akkor eléggé egycsatornás agyad van. A legtöbb ember ugyanis nem tud fagyit "nem-erotiksuan" nyalogatni, az a normális.

2014. aug. 26. 11:58
 10/27 anonim ***** válasza:
13%

Megmondom oszinten, en nem sajnalom az anyat. Szerintem o a legnagyobb nyertes az egeszben, h kiderul(t) milyen ember a ferje. Es h meg is szabaditottak tole. Sok fajdalmat megsporoltak vele.

En az ilyen pasikat szanom, akik ilyen modon kivannak fiatalabbnak tunni, de az esetek donto tobbsegeben csak nevetsegesse valnak.

2014. aug. 26. 11:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!