Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Titeket nem bánt, amikor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket nem bánt, amikor ilyen "helyzetet" láttok?

Figyelt kérdés

Múlthéten voltunk nyaralni és sorba álltunk fagyiért a strandon,mikor megláttam ezt a kis „családot”.

2 kisfiú kb. 8-10 évesek,apuka közel a 40hez és egy kb. 22-24 év körüli leányzó.1. kisfiú vanília fagyit kért,leányzó megkóstolta (kissé sem erotikus módon),2. kisfiú csoki fagyit kért,leányzó ismételten,apuka a kettő „csavarását”,no az a belenyallintás már igencsak botrányos volt a kislány részéről,és végül persze ő is választott.

Végülis semmi közöm hozzá,hogyan nyalja a fagyit és ha őszinte vagyok engem e nélkül is zavart a felállás.

Nem tudhatom kinek a hibájából vált el a pár,nem is ezen akarok ítélkezni,csak alapból belegondoltam magam az anyuka szerepébe és majd meghasadt a szívem.

Elvált ismerőseimnek meséltem a sztorit és egytől-egyig azt mondják,hogy higgyem el,válás után engem is hidegen hagyna már egy ilyen szituáció,ahogy őket is.

Nekem azóta naponta többször is eszembe jut a történet,pedig nincs okom a saját házasságom miatt aggóndi.

Mindig egyik legjobb barátnőm esete lebeg a szemem előtt,akit 11 év házasság és 3 gyerek után hagyott ott a férje,egy tizenix évvel fiatalabb kislányért,aki még otthon lakott anyunál és a napi 8 óra munkán kívül semmi kötelessége nem volt.

Barátnőm még eleinte úgy érezte érdemes harcolni,aztán mikor meglátta a kislány facebook oldalát azt mondta,nem tud egy ilyen nővel versenyezni.

Nektek mi jut ilyenkor eszetekbe,ha hasonlóval találkoztok?

2014. aug. 26. 11:35
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
52%

Kérdező, kifelejtettem, hogy ha én fagyizok (ez nálam minimum 3, de inkább 4 gombóc, de van, hogy beverek ötöt), még az orrom is fagyis :D

Ehhez mit szólnál...

2014. aug. 26. 11:59
 12/27 anonim ***** válasza:
76%

En is elvalltam, mert az ex ferjem megcsalt egy huszoneves lannyal.

Mikor megtudtam nem volt kerdes a valas es azt is tudtam hogy o ezt kesobb nagyon banni fogja (igy is lett), a harom gyerekre a fizetese felet itelte meg a birosag es mivel edesanyamtol orokolt hazban eltunk csak a raforditott osszeg felet azaz 3milliot kellett nekem fizetni fele.

Hitelre vett lakas ami havonta nem keves es plusz a gyerektartas. A lannyal meg egy evig sem voltak egyutt es utanna hivogatott reszegen jott sirva hogy bocsassak meg...

A havonta atutalt gyerektartas egy reszet vissza kuldom a gyerekekkel mert 20 ev az 20 ev es akarmit is tett (vegulis az egesz eletem tette tonkre o volt az akiert meghalltam volna) nem akarok neki rosszatt

2014. aug. 26. 12:02
 13/27 anonim ***** válasza:
100%
Miből gondolod, hogy elvált volt a férfi? Simán lehettek anyu-apu-gyerekek.
2014. aug. 26. 12:05
 14/27 anonim ***** válasza:
84%

az első gondolataim ezek:

1, lehet, hogy nem elvált apuka volt, ugyanis nővérem 30 éves, van egy 2 éves kislánya, de smink nékül 20-nak is kinéz.

2, ha el is vált a pasi és a nő tényleg huszonéves volt és az apuka új párja, az sem jelenti azt, hogy az új nő tette tönkre a házasságot.

3, Engem házasként sem visel meg egy ilyen család látványa, nem foglalkozom mások életével, vagy, hogy ki hogyan eszik, mit csinál a strandon.

Szerintem te se foglalkozz mások életével, kár ezen agyalnod, meg gondolkoznod. Úgysem fogod megtudni, hogy valójában milyen "felállást" láttál, a másik pedig hogy semmi közöd hozzá,.

2014. aug. 26. 12:09
 15/27 anonim ***** válasza:
75%
Nem érdekel mindenki azt csinál amit akar és úgy boldog ahogy akar. Saját életemmel foglalkozom, nem a máséval. És ahogy előttem írták, attól, hogy olyan fiatalnak tűnt még igen a sőt gyerekei is lehetnek. Legyen az nő vagy férfi sokan nem éveket de akár évtizedeket is letagadhatnak mert egyszerűen olyanok, főleg ha ég jól is tartják magukat.
2014. aug. 26. 12:13
 16/27 anonim ***** válasza:
79%
Ehhez csak annyit tudok hozzáfűzni, hogy ha az egész éves taposómalom után végre eljutunk valahová 1-2 hétre pihenni, akkor csak azzal foglalkozom, hogy jól érezzük magunkat a párommal. És magasról teszek rá, hogy ki kivel jár a strandra, és hogy eszi a fagyiját. Ennyi.
2014. aug. 26. 12:17
 17/27 anonim ***** válasza:
80%
Melyik fiatal álmodik egy elvált,két gyerekes férfiről. Én sehol nem láttok ilyen,és nem is foglalkozók mással főleg nem olyanokkal akiknek még a nevét sem tudom.
2014. aug. 26. 12:19
 18/27 *Victorique* ***** válasza:
34%

Az, hogy pfff....megint egy idős pasi egy fiatal lánnyal. És bár nem vagyok prűd, de nagyon átestek az emberek a ló másik oldalára.

De tovább nem agyalok rajta, felesleges, nem látok bele az életükbe így nincs jogom ítélkezni vagy hamis sztorikat gyártani, változtatni meg úgysem tudok, mint idegen. Csak feleslegesen idegesíteném magamat, van elég baja így is az embernek, max még az ismerőseimé érdekel, de ha mindenki terhét ilyen szinten magamra venném, akkor mély depresszióba esnék, azt hiszem.

2014. aug. 26. 12:30
 19/27 anonim ***** válasza:
84%

"lehet, hogy nem elvált apuka volt, ugyanis nővérem 30 éves, van egy 2 éves kislánya, de smink nékül 20-nak is kinéz"

30 éves lányomtól a múlt héten személyit kértek a boltban, mikor vásárolt egy üveg bort.

2014. aug. 26. 12:46
 20/27 anonim ***** válasza:
44%

A főnököm kb. 20-25-nek néz ki, és eltátottam a számat, mikor megtudtam, hogy 40...

Szerintem ne ítélkezz.

2014. aug. 26. 14:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!