Dolgozott valaki animátorként? Tudna mesélni egy kínos helyzetet, amikor beégett a közönség előtt, vagy leblokkolt vagy ilyesmi?
Szia! Mit értesz konkrétabban ezalatt?Igazából én erre azért nem tudok példát mondani, mert elvileg az animátorkodásban szerintem pont az a jó, hogy ha ügyes vagy, tudnod kell úgy alakítani a helyzetet, hogy vicces legyen inkább, mint égő. Hogy azt lássák a többiek, hogy tudsz magadon nevetni ha arról van szó.Nekem voltak olyanok, hogy pl. kvízt csináltam, és rendszeresen máshogy mondtam ki a helyneveket, ami akár tök égő is lehetett volna, de valahogy mindig sikerült úgy kihozni, hogy végül még érdekessé is vált nekik a hülye kiejtésem.
Ami inkább aranyos szitu volt, mint gáz, de emlékezetes, amikor gyerkőcökkel voltam, és egy kislány (német) már hosszú percek óta azzal nyaggatott, hogy szeretné meglátogatni a Lulut...én mondtam neki, hogy nem tudom, ki az a Lulu, de most innen nem tudunk elmenni, mert másokra is figyelnem kell...hát mivel csak nem hagyta abba, felmentünk a szüleihez, remélve, hogy velük van Lulu is...hát elég jót mulattak, mikor kiderült, hogy én nem értettem csak, hogy a Lulu náluk a mosdót jelenti, és szegény kislány majd' bepisilt...:D
Szóval ilyenek vannak...:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!