Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szó nélkül hagynátok, hogy az igénytelen férjetek a mosdóba pisiljen?
7. Voltam. azt elfelejtettem hozzátenni ,hogy én fürdés, zuhanyzás után minden alkalommal kimosom a kádat, mert még ha nem pisilek bele (amit egyébként nagy ritkán szoktam), akkor is épp úgy elkaphat bármit az utánam következő. Eleve a fürdőszer lerakódása elkerülése végett is mindig kimosom.
Azt gondolom aki a mosdóba pisil, azért teszi, hogy utána egyből meg is mossa a szerszámát. Ha alaposan kiöblíti, nincs ezzel semmi gond alapból, viszont ha nem öblít utána eleget, a szifon elszagosodhat. Ezért azt gondolom, hogy napi szinten nem ajánlatos, de néha elmegy.
Kedves 33-as! Igen, a szánkba vesszük, de jó eséllyel nem egész napos pállottság után és nem is pisil a szánkba a párunk!
A bacik zavarnak, amik lehet hogy a wc körül elférnek egy hétig, azonban a mosdókagyló környékén nem. Wc használat után általában normál ember kezet mos, majd eszik, iszik, bármit csinál. Ha a mosdókagyló változik wc-vé, akkor hogy legyek benne biztos, hogy volt értelme kezet mosnom? Mondhatni értelmét veszti így a kézmosás, utána pedig eszek, iszok... És igen, fogat mosok ott.
ratulálok a stílushoz. :) A gyerekemet pelenkáztam igen, meg fogsz lepődni, sosem voltam könyékig kakis... És igen, kezet mosni a mosdókagylónál szokás. Annyi a különbség, hogy itt nincs választási lehetőség, nem mondhatom, hogy fúúú bacik, inkább a wc-be áztatom bele a kezem. A kedves férfiaknak nagyon is van választási lehetőségük, ha pedig úgy pisil valaki, hogy a plafon is olyan lesz, akkor szépen üljön le, ennyi a véleményem. Én sem csorgatom körbe a wc-t, figyeljen ő is a higiéniájára, a családja higiéniájára, szerintem ez alap.
Egyébként nálunk ez nem mérvadó, mert van piszoárunk a wc mellett, így hasonló problémákkal hál'isten nem küszködünk. Minő meglepő, a páromnak eszébe sem jutott soha a csapba pisilni... azelőtt sem, hogy felújítottunk és lett piszoár (amit ő takarít, mert az ő kívánsága volt).
uram atyám milyen korlátolt hozzászólások. bizony azoknak van igazuk, akik belátják, hogy a csapba hugyozás kulturáltan sokkal tisztább, mint a vécébe pisilés. csak előnye van a csapba pisilésnek, még a piszoárral szemben is. a csap segítségével egyből meg lehet mosakodni, és nem lesz se a lábszárad se a plafon se a mittomén mi csupa pisa. nem beszélve arról, hogy folyó víz mellet, a lefolyóba irányzott pisilés tulajdonképpen nyomtalan. tehát a csapbapisilés a király.
semmi köze a lustaságnak vagy az igénytelenségnek ehhez. én például büszke vagyok rá hogy mindig tiszta vagyok, sosem csupa pisa :)
Kedves álszenteskedő hölgytársaim! A pisi mint olyan (még a kérdező "igénytelen" férjéé is!), amikor kijön, még steril. A ráeresztett víz pedig azonnal és higiénikusan leviszi az egészet. Nekünk piszoárunk nem lehet (nincs hely...), így a férjem a mosdókagylót használja, és láss csodát: nincs büdös a WC-ben. Ahogy már írtam korábban, a férfiakat a WC-re ültetni vizeléskor higiéniai megfontolásból ostobaság, ugyanis a WC-karima belsejéhez így óhatatlanul is hozzáérnek a szerszámmal. Mivel (mi még...) élünk házaséletet, ez engem speciel erősen zavarna. (Nagydolog után, amit ülve végeznek a férfiak is, a kultúráltabbja megfürdik/lezuhanyzik, így ezzel se jöjjön senki...)
Másrészt pedig, mivel a téma a "Válás" rovatban lett feldobva, óhatatlanul is ide gyűlnek a sértett (magukat sértettnek érző) asszonyok, és ez erősen rányomja a bélyegét a hangvételre. Én nem vagyok sértett és a férjem sem igénytelen, csak mert nem hugyozza össze a WC-t. Peace!
Megmondom mi az igénytelen: a piszoár, ahol az ember nem tudja megtörölni a makkják csak lerázni.
Meg az állva pisilés, ahol felfröcsög 1m-ről.
Én otthon mindig ráülök és utána megtörlöm. Idegen helyen nem érdekel, ott én is állva végzem, de ha nincs papír attól hülyét kapok. Lányok, ti mit tennétek, ha nem törölhetnétek ki?
A csapba pisilés nem túl kényelmes, de ott legalább megmoshatja a makkját az ember. Persze utána le kell öblíteni a mosdót, mert ha nem teszi, akkor tényleg csak a domestos segít.
Szóval a piszoár sokkal igénytelenebb, mint a csapba pisilés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!