Ti hagynátok ezt? Örülnétek, vagy inkább "eltartott" érzésetek lenne?
Én ebből csak azt nem értem, hogy magyarul te dolgozol egyedül a családi vállalkozásban, de ingyen? Tehát még a haszon sem a tiéd? Mert, ha te nem várod el a fizetést, akkor a testvéredék hogyan várják el tőled az ingyen munkát?
Amúgy meg nem muszáj neked venniük az autót, lehet az ő nevükön is, de te használod, aztán ha elköltözöl vagy már nem te foglalkozol a céggel, odaadják annak, akinek kell családon belül.
Nem neked veszik, a cég haszánra vesznek mégegyet ami praktikusabb és amit te ugyanúgy használsz majd ingyen, mint jelenleg a családi nagyautót.
Ha a tied lesz akkor meg ajándék. Tojd már le hogy más mit gondol, aki rossz szemmel nézi az szenvedjen a lízingjével meg az egójával te meg nevess a képébe.
Ennyi idősen családi vállalkozásban kezdtem dolgozni. Első lépésként kaptam egy autót az én nevemre. A létező legkisebb új autó, de imádtam. Legjobb kocsim volt, Fiat Seicento. Én jól jártam, apám szintúgy, mivel mobilis lettem, levettem a nyakáról egy csomó szaladgálós tennivalót, amire semmi ideje nem volt már.
Úgyhogy ne aggódj ezen!
Lássuk csak. Ha keresek "rendes" munkát, akkor dolgozhatok másnak nyugdíjazásig. Ha most 1-2-3 évet ingyen dolgozom a családi vállalkozásban, utána esélyes, hogy a saját magam főnöke leszek. Számomra ez az utóbbi opció sokkal csábítóbb. Ha csődbe megy, akkor meg majd keresek "rendes" munkát. De legalább megpróbáltuk.
Köszönöm a válaszokat! (megj.: én mindenkit felfelé pontoztam!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!